نشست هماندیشی منتخبان «مدارس خلاقیت و ایدهپردازی» استان گیلان برگزار شد
هاتفخبر – بنیاد نخبگان استان گیلان در راستای اجراییسازی اقدام ملی 5-2-3 سند راهبردی کشور در امور نخبگان و با هدف همافزایی دانشآموزان منتخب «مدارس خلاقیت و ایدهپردازی استان گیلان»، نشست هماندیشی منتخبان این مدارس را در روز یکشنبه 20 تیر ماه امسال به صورت مجازی برگزار نمود.
هاتفخبر – بنیاد نخبگان استان گیلان در راستای اجراییسازی اقدام ملی 5-2-3 سند راهبردی کشور در امور نخبگان و با هدف همافزایی دانشآموزان منتخب «مدارس خلاقیت و ایدهپردازی استان گیلان»، نشست هماندیشی منتخبان این مدارس را در روز یکشنبه 20 تیر ماه امسال به صورت مجازی برگزار نمود.
به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی بنیاد نخبگان استان گیلان در این نشست خانم عموپور مربی مدارس خلاقیت و ایدهپردازی در سخنانی با قدردانی از بنیاد نخبگان استان گیلان برای اهتمام به موضوع استعدادیابی دانشآموزی، فراهم شدن بستر لازم برای اجرای «مدارس خلاقیت و ایدهپردازی» در سراسر استان گیلان را مرهون حمایتهای بنیاد نخبگان استان گیلان دانست و به همین دلیل از بنیاد نخبگان استان گیلان تشکر نمود.
وی با ارائهی گزارشی از برگزاری «مدارس خلاقیت و ایدهپردازی» گذشته در زمینهی نقش امید و انگیزه در مسیر خلاقیت دانشآموزان مطالبی بیان کرد.
در ادامه دکتر مسعود اصفهانی رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان با خوشامدگویی به شرکتکنندگان و قدردانی از خانم عموپور برای همکاری با بنیاد نخبگان استان گیلان در برگزاری مدارس خلاقیت و ایدهپردازی در شهرستانهای مختلف استان گیلان، با تاکید به اینکه آیندهی روشن کشور در گرو تلاش دانشآموزان و نیروهای انسانی خلاق است افزود: این بنیاد وظیفهی خود میداند تا در زمینهی شناسایی و پرورش استعدادهای دانشآموزی که امکان ظهور نخبگان آیندهی کشور در آنها هست، فعالیت کند.
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان با اشاره به مناسبت روز سیام ذیقعده اظهار کرد: قعده در زبان عربی یعنی نشستن و ساکن شدن و با توجه به جنگهایی که در زمان قدیم در شبه جزیرهی عربستان در میگرفت که معمولاً سرزمینی یا عقیدتی بودند، با آمدن اسلام عزیز به نشانهی صلح و دوستی چهار ماه ذیقعده، ذیالحجه، رجب و محرم برای جنگ، حتی با کفار حرام اعلام شد.
دکتر اصفهانی با تسلیت سالروز شهادت امام جواد(ع) با بیان حدیثی از آن حضرت که میفرماید: «با فضیلتترین و ارزشمندترین کارها آن است که خالص و بدون ریا باشد»، ادامه داد: خوب است که مضمون این احادیث را در زندگی روزمره و عادی روزانهی خودمان وارد کرده و از آنها در الگوهای رفتاری خودمان استفاده کنیم.
وی ادامه داد: در این حدیث انسان به امور عادی خود که بخشی از آن فردی و بخشی اجتماعی هستند، بر خلوص و دور بودن از ریا در کارهایش، تاکید شده و خوب است که اعمال انسان با این معیارها سنجیده شود.
دکتر اصفهانی در ارتباط با مفهوم این حدیث با موضوع نخبگی اظهار کرد: یکی از مخاطبان این حدیث نخبگان هستند که فعالیتهای اثرگذار آنان جزو ارزشمندترین کارها محسوب میشود.
رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان در ادامه اظهار کرد: برگزاری «مدارس خلاقیت و ایدهپردازی» با کمال افتخار با پشتیبانی بنیاد نخبگان استان گیلان و با محوریت و موضوعیت شما دانشآموزان محترم اجرا میشود با این امید که کمکی به پرورش استعدادهای دانشآموزی شود.
وی ادامه داد: در واقع وجود دانشآموزان عزیز به این برنامه هویت و معنا میدهند. هدف از برگزاری این دورهها کمک به دانشآموزان برای شکوفا شدن استعدادهای آنان بوده و نقش بنیاد برای توانمندسازی دانشآموزان واجد ویژگیهای خلاقیت، مورد تاکید است.
دکتر اصفهانی اظهار امیدواری نمود: با کمک دیگر اجزای این فعالیت همانند خانوادهها، معلمان و عوامل اجرایی مدرسه، این فعالیتها نتیجه بدهد و از بین دانشآموزان شرکتکننده در این دورهها، استعدادهای مختلف شکوفا شده و با ادامه تلاش به حداکثر اثرگذاری که مشخصه و معیار نخبگی است، نایل شوند. بدیهی است که خیر این کار هم به خود دانشآموزان و هم به خانوادههایشان و هم به کشورشان خواهد رسید که این هدف نهایی بنیاد نخبگان است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0