هاتف نیوز– با هدف استانداردسازی واحدهای شالیکوبی در استان گیلان و همچنین آشنا ساختن شالیکوبیداران با روشهای جدید تولید برنج سفید، دورهی آموزشی برای صاحبان شالیکوبیهای استان گیلان به وسیلهی ادارهی کل استاندارد استان برگزار شد.
هاتف نیوز– با هدف استانداردسازی واحدهای شالیکوبی در استان گیلان و همچنین آشنا ساختن شالیکوبیداران با روشهای جدید تولید برنج سفید، دورهی آموزشی برای صاحبان شالیکوبیهای استان گیلان به وسیلهی ادارهی کل استاندارد استان برگزار شد. بر پایهی گزارش روابط عمومي ادارهی كل استاندارد استان گيلان با هدف افزايش كيفيت برنجهاي توليدي در شاليكوبيهاي استان، دورهی آموزشي «استانداردسازي در شاليكوبيها» براي برخی از شالیکوبیداران گیلاني برگزار شد. بر پایهی این گزارش در دورهی آموزشی یاد شده كه در دانشكدهی كشاورزي دانشگاه گيلان برگزار شد و صاحبان بيش از 70 واحد شالیکوبی شركت نمودند، استانداردهاي مرتبط در جهت افزايش راندمان و بازدهی توليد و همچنین به حداقل رسانیدن ضايعات برنجهاي توليد شده ارائه شده و نحوهی طراحي و ساخت واحدهاي شاليكوبي استاندارد و مناسب به آنها آموزش داده شد. شایان گفتن است در استان گيلان بيش از یکهزار و 800 كارخانهی شاليكوبي وجود دارد كه حدود 70 درصد آنها با تكنولوژي قديمي مشفول به كار هستند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.