هاتف نیوز – نخستین جشنواره ی بومی – محلی پخت حلوای ضیابر در شهرستان صومعه سرا برگزار شد.
هاتف نیوز – نخستین جشنواره ی بومی – محلی پخت حلوای ضیابر در شهرستان صومعه سرا برگزار شد. این جشنواره عصر روز سه شنبه به وسیله ی دهیاری و شورای اسلامی ضیابر و به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز برگزار شده است. در این جشنواره ی بومی – محلی برنامه هایی همچون نوروزی خوانی، عروس گوله و برنامه های شاد و جذاب برگزار شد. مهرداد سبحانی دبیر جشنواره ی یاد شده درباره ی اهداف برگزاری آن گفت: حلوای ضیابر به عنوان دیرینه ترین حلوای سنتی نیازمند حمایت و ÷شتیبانی است. وی با اشاره به اینکه این نوع حلوای مخصوص قابلیت برند شدن را در گیلان دارد, گفت: این جشنواره هم به منظور شناساندن حلوای ضیابر به کشور و برای نخستین بار برگزار شده است. سبحانی افزود: می توانیم با حمایت مسوولان این حلوای سنتی را به فراصنعتی تبدیل کنیم و به تولید انبوه برسانیمو به عنوان نمادی از گیلان در کشور بشناسانیم. علیرضا مهرگان رئیس اداره ی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان صومعه سرا نیز در باره ی برگزاری جشنواره ی بومی – محلی حلوای ضیابر گفت: گامهای اولیه برای ثبت این حلوا به عنوان سوغات شهرستان صومعه سرا برداشته شده و این جشنواره به امید خدا در سالهای آینده نیز برگزار خواهد شد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.