کد خبر : 4965
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۷

سه هزار و 700 واحد نانوایی در گیلان فعال هستند

سه هزار و 700 واحد نانوایی در گیلان فعال هستند

هاتف نیوز – مهندس رمضان کامران‌پی با تاکید بر اینکه سه هزار و 700 نوانایی در استان گیلان فعالیت می‌کنند، گفت: عوامل موثری در کیفیت نان دخیل هستند که ما با بررسی و تحقیق تلاش می‌کنیم این عوامل را به سمت تولید نانهای باکیفیت مرغوب سوق دهیم.

    هاتف نیوز – مهندس رمضان کامران‌پی با تاکید بر اینکه سه هزار و 700 نوانایی در استان گیلان فعالیت می‌کنند، گفت: عوامل موثری در کیفیت نان دخیل هستند که ما با بررسی و تحقیق تلاش می‌کنیم این عوامل را به سمت تولید نانهای باکیفیت مرغوب سوق دهیم.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه‌ی 7 کشور تصریح کرد: مواد اولیه‌ی مرغوب، مهارت نانواها و ماشین‌الات مدرن و مناسب از عوامل موثر در تولید نانهای مرغوب هستند.
وی با اشاره به برگزاری دوره‌های مختلف آموزشی برای نانوایان در جهت افزایش و بهبود وضعیت مهعارت پخت نان در واحدهای نانوایی گفت: پنج هزار نفر تاکنون در این دوره‌های آموزشی شرکت کرده و آموزشها را گذرانیده‌اند و هم‌اکنون بهانه‌یی برای پخت نان بی‌کیفیت وجود دارند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.