هاتف نیوز – مهندس رمضان کامرانپی با تاکید بر اینکه سه هزار و 700 نوانایی در استان گیلان فعالیت میکنند، گفت: عوامل موثری در کیفیت نان دخیل هستند که ما با بررسی و تحقیق تلاش میکنیم این عوامل را به سمت تولید نانهای باکیفیت مرغوب سوق دهیم.
هاتف نیوز – مهندس رمضان کامرانپی با تاکید بر اینکه سه هزار و 700 نوانایی در استان گیلان فعالیت میکنند، گفت: عوامل موثری در کیفیت نان دخیل هستند که ما با بررسی و تحقیق تلاش میکنیم این عوامل را به سمت تولید نانهای باکیفیت مرغوب سوق دهیم. مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقهی 7 کشور تصریح کرد: مواد اولیهی مرغوب، مهارت نانواها و ماشینالات مدرن و مناسب از عوامل موثر در تولید نانهای مرغوب هستند. وی با اشاره به برگزاری دورههای مختلف آموزشی برای نانوایان در جهت افزایش و بهبود وضعیت مهعارت پخت نان در واحدهای نانوایی گفت: پنج هزار نفر تاکنون در این دورههای آموزشی شرکت کرده و آموزشها را گذرانیدهاند و هماکنون بهانهیی برای پخت نان بیکیفیت وجود دارند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.