کد خبر : 3973
تاریخ انتشار : جمعه ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۸

خواسته‌یی که مردم از مسوولان و نانواییها دارند… نان را طوری بپزید که چند ساعت پس از خرید بتوان خورد!

خواسته‌یی که مردم از مسوولان و نانواییها دارند… نان را طوری بپزید که چند ساعت پس از خرید بتوان خورد!

هاتف نیوز– پس از گران شدن قیمت نان در استان گیلان و آزادپز شدن 20 درصد نانواییهای استان آنچه که هم‌اکنون مردم خواهان آن هستند بهبود کیفیت نانهای تولیدی نانواییهای استان است.
مردم اعتقاد دارند کیفیت نانهای عرضه شده ه<‌اکنون به گونه‌یی است که چند ساعت پس از خرید، دیگر قابل مصرف نیستند.

    هاتف نیوز– پس از گران شدن قیمت نان در استان گیلان و آزادپز شدن 20 درصد نانواییهای استان آنچه که هم‌اکنون مردم خواهان آن هستند بهبود کیفیت نانهای تولیدی نانواییهای استان است.
مردم اعتقاد دارند کیفیت نانهای عرضه شده ه<‌اکنون به گونه‌یی است که چند ساعت پس از خرید، دیگر قابل مصرف نیستند.
شهروندان رشتی در گفت‌وگو با «هاتف‌نیوز» عنوان می‌کنند که هر چند افزایش قیمت نان باری بر دوش خانواده‌های شهری و روستایی تحمیل کرده اما اگر این افزایش قیمت با بهبود کیفیت نانهای تولیدی همراه باشد، می‌تواند تا حدودی پذیرفتنی تلقی شود.
مریم پوراحمدی یک زن خانه‌دار رشتی در باره‌ی کیفیت نان می‌گوید: حقوق شوهرم ثابت است. خودم هم که خانه‌دار هستم ما چهار فرزند داریم حالا شما حساب کنید در طول یک هفته و یک ماه ما چقدر بایستی اضافه بر گذشته در این زمینه بپردازیم.
وی اضافه می‌کند: با همه‌ی اینها اگر نانهایی که عرضه می‌شود از کیفیت مطلوب برخوردار باشند میزان دورریز و هدر رفت نان کاهش پیدا می‌کند و اقتصاد خانوار بیش از این لطمه نمی‌خورد.
این زن خانه‌دار به شدت از کیفیت نانهای تولیدی در رشت گله‌مند است و می‌گوید: برخی از نانواییها غیربهداشتی و نانهایی با کیفیت نامطلوب عرضه می کنند و نانواییهایی هم که وضعیتی بهتر داشته‌اند آزادپز شده و ما قدرت خرید از آنها را نداریم. چرا عرصه را بر زندگی مردم روز به روز تنگ‌تر می‌کنید؟
وی اضافه کرد: دولت برای نان مبلغ چهار هزار و 500 تومان یارانه می‌دهد اما ما در یک ماه حالا بایستی 120 هزار تومان پول نان بدهیم این کجایش انصاف است. فاصله‌ي بین این دو عدد واقعاً برای مسوولان ما معنایی ندارد؟
علاوه بر نظر مردم کارشناسان امور اقتصادی هم اعتقاد دارند وقتی که نانهای تولیدی از کیفیت مطلوب برخوردار شوند میزان ضایعات و دورریز نان کاهش پیدا می‌کند و به اقتصاد کشور لطمه‌یی کمتر وارد می‌گردد.
مسوولان مرتبط با این بخش هم از تشدید نظارتها بر کار نانواییها سخن می‌گویند و اضافه می‌کنند که مردم در زمینه‌ی بهبود کیفیت نان حق دارند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان این هفته بر ضرورت کیفیت بخشی نانهای تولیدی در نانواییهای استان گیلان تاکید کرد.
دکتر علی منتظری در نشست بررسی مشکلات نانواییهای استان گیلان، گفت: نان در جامعه‌ی ما از اهمیتی ویژه برخوردار است.
وی با تاکید بر اینکه در زمینه‌ی بهبود کیفیت نان تلاشهای بسیاری انجام شده است گفت: یکی از این تلاشها نظارت بر کار نانواییها به طور مستمر و جدی است.
مهندس رمضان کامران‌پی مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه‌ی 7 نیز تاکید کرد: سه عامل مهم «مهارت نیروی انسانی»، «مواد اولیه‌ی مناسب و مرغوب» و «تجهیزات و امکانات به‌روز و مدرن» به عنوان عوامل موثر بر کیفیت نان هستند که بایستی با هم تناسب و هماهنگ باشند.
وی اضافه کرد: برای اینکه نان باکیفیت بهتر تولید و عرضه شود با همکاری اداره‌ی کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گیلان به طور جدی موضوع آموزش مهارتی نانوایان را پیگیری می‌کنیم.
وی همچنین تاکید کرد: تامین آرد مناسب برای نانواییها از دیگر اقدامات شرکت غله و خدمات بازرگاتنی منطقه‌ی 7 است.
مهندس کامران‌پی اضافه کرد: نانواییهای استان گیلان هم بایستی همه‌ی تلاش خود را به کار گیرند تا ماشین‌آلات و امکانات مناسب و به‌روز تهیه کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.