کد خبر : 1968
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۶

چهارهزار نانوایی‌ در گیلان فعالیت می‌کنند

چهارهزار نانوایی‌ در گیلان فعالیت می‌کنند

هاتف‌نیوز – مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه‌ی ۷ کشور گفت: در گیلان چهار هزار واحد نانوایی وجود دارد که ۷۰ درصد این واحدها نان بربری می‌پزند و در ۳۰ درصد باقیمانده نیز دیگر نانهای سنتی همچون سنگک و لواش پخت می‌شود.

    هاتف‌نیوز – مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه‌ی ۷ کشور گفت: در گیلان چهار هزار واحد نانوایی وجود دارد که ۷۰ درصد این واحدها نان بربری می‌پزند و در ۳۰ درصد باقیمانده نیز دیگر نانهای سنتی همچون سنگک و لواش پخت می‌شود.
مهندس رمضان کامران‌پی گفت: از آنجایی که نان سنگک امروزی با حرارت غیرمستقیم پخت می‌شوند از نانهایی که در گذشته بر روی سنگها پخته می‌شدند؛ بهداشتی‌تر هستند.
وی افزود: نزدیک شدن طعم نانهای سنگک و بربری در گیلان به دلیل این است که صاحبان نانواییهای سنگک از همان آرد نان بربری برای پخت این نوع از نان استفاده می‌کنند و به همین این دو نوع نان سنتی گیلان طعم تقریباً یکسانی پیدا کرده‌اند.
مهندس کامران‌پی با اشاره به اینکه در گذشته از آردهای با سبوس‌گیری کمتر برای پخت نان سنگک استفاده می‌شد، تاکید کرد: به همین دلیل این نان از نانهای مغذی به ویژه برای مصرف کودکان محسوب می‌گردید اما امروز دیگر صاحبان نانواییهای سنگک کمتر حاضرند از آردهای قدیمی استفاده کنند زیرا پخت نان با آرد سبوس‌گیری کمتر به مهارت بیشتر نانواها نیاز دارد.
وی در ادامه گفت: نانهای لواش از درجه‌ی اهمیت کمتری نزد مردم گیلان نسبت به نانهای بربری و سنگک برخوردار هستند.
وی در زمینه‌ی فروش نان لواش در سوپرمارکتهای استان خاطر نشان کرد: فروش نان صنعتی در سوپرمارکتها نسبت به نانهای دیگر در اولویت قرار دارد، اما چون هنوز در گیلان نتوانسته‌ایم بخش اعظمی از نان مورد نیاز سوپر مارکتها را از نان صنعتی تامین کنیم به همین دلیل است که نانهای سنتی هم لواش در این فروشگاهها فروخته می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.