هاتف نیوز- معاون گردشگری کشور نقش استان گیلان را در برندسازی جهانی غذای ایرانی مورد تاکید قرار داد.
هاتف نیوز– معاون گردشگری کشور نقش استان گیلان را در برندسازی جهانی غذای ایرانی مورد تاکید قرار داد. به گزارش روابط عمومی ادارهی کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان، مرتضی رحمانی موحد در جریان «جشنوارهی سفرهی ایرانی، فرهنگ گردشگری»» که از 30 تیر تا 1 امرداد در رامسر برگزار شد، هدف از برگزاری این جشنوارهها را ایجاد تحرک در مسیر معرفی و توسعهی غذا و سفرهی ایرانی برشمرد و لزوم تکثیر این اقدامات فرهنگساز را در سراسر کشور با توجه به تنوع غذایی هر استان، با مشارکت بخش خصوصی و فعالان و توسعهدهندگان فرهنگ غذای ایرانی مورد تاکید قرار داد. معاون گردشگری کشور از اهمیت برندسازی جهانی غذای ایرانی سخن گفت و تصریح کرد: استان گیلان با توجه به تنوع غذایی فراوان خود در تحقق این مهم نقشی مهم ایفا خواهد کرد و این مقوله همان هدف اصلی برگزاری جشنوارههای خوراک با محوریت احیا و معرفی غذاهای بومی و محلی هر استان است. وی ادامه داد: انتخاب شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراکشناسی یونسکو، سندی بر سفرهی متنوع گیلان بوده و این در حالی است که بسیاری از سفرهای گردشگران به این استان با انگیزهی تجربه کردن بهرهگیری از غذاهای محلی این منطقه صورت میگیرد به همین دلیل میبایست با برنامهریزی بلندمدت و هماهنگ با بخش خصوصی، واحدهای اقامتی و پذیرایی و نیز با مشارکت صاحبنظران و استادان دانشگاهی حوزهی گردشگری، از این فرصت به خوبی در راستای توسعهی صنعت گردشگری بهره برد. رحمانی موحد در پایان خاطرنشان کرد: هدف از معرفی غذای ایرانی، تنها به ترویج فرهنگ استفاده از این خوراک محدود نمیشود، چرا که با توسعهی این بخش، با دیگر بخشها، امکانات و زیرساختها نیز به صورت متوازن در مسیر رشد، توسعه و پیشرفت قرار خواهند گرفت.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.