کد خبر : 48856
تاریخ انتشار : جمعه ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲

آموزش مطالب ساده، مفید و کاربردی برای کاهش مصرف انرژی در بخش خانگی

آموزش مطالب ساده، مفید و کاربردی برای کاهش مصرف انرژی در بخش خانگی
چگونه با انتخاب یخچال و فریزر مناسب در کاهش مصرف انرژی و برق کمک کنیم؟

‌ هاتف‌خبر – در انتخاب لوازم برقی خانگی به برچسب انرژی آن توجه کنید. برچسب انرژی در یکدستگاه نشان می‌دهد که میزان مصرف انرژی آن دستگاه در مقایسه با کارایی‌اش چیست؟ برای بیشتر لوازم برقی(انرژی‌بر)، کارایی انرژی از رتبه‌ی A تا F دسته‌بندی می‌شوند.
لوازم برقی که رتبه‌ی انرژی A داشته باشند، مصرف انرژی بسیار کمتر نسبت به لوازم برقی هستند که با رتبه‌ی انرژی F عرضه می‌شوند.
در ارتباط با خرید یخچال و فریزر رتبه‌ی انرژی از A+++(بیشترین کارایی انرژی و کمترین میزان مصرف) دارد تا D که (کمترین کارایی انرژی و بیشترین میزان مصرف) را دارد، طبقه‌بندی شده است.
در یخچال و فریزر به طور متوسط هر رتبه حدود 80 کیلوواتساعت در سال اختلاف مصرف برق دارند.
انتخاب ظرفیت یخچال و فریزر باید متناسب با تعداد اعضای خانواده باشد. در بسياري از موارد یک یخچال یا فریزر كوچک مي‎تواند نياز يك خانواده‌ی کم جمعیت را برآورده سازد.
ظرفیت لوازم برقی رابطه‌یی بسیار مستقیم با هزینه‌ی خرید لوازم و میزان مصرف برق آن دارد. توصیه می‌شود برای کاهش هزینه‌ی خرید لوازم برقی و همچنین کاستن از هزینه‌ی برق مصرفی آن، ظرفیت مناسب با خانوار را انتخاب کنید.


همچنین از قراردادن يخچال يا فريزر در مجاورت دستگاه‎هاي گرمازا همچون اجاق گاز، آبگرمكن، شوفاژ و یا در معرض تابش نور مستقيم خورشيد، به دليل افزايش مصرف برق پرهیز نمایید.
گاهی به مرور زمان نوار لاستيكي اطراف در يخچال و فريزر قابليت انعطاف‌پذیری و كارايي خود را از دست مي‎دهد و موجب خروج هوای خنک از آن و در نتیجه کارکرد بیشتر کمپرسور و مصرف برق بیشتر می‌گردد، در چنین مواقعی توصيه مي‎شود سالي دو بار آن را مورد بازديد قرار دهيد و در صورت كوچكترين نشت هوا، نسبت به تعويض فوري آن اقدام كنيد.
برای آزمایش سلامت لاستیکهای دور یخچال می‌توانید از یک اسکناس یا یک برگ کاغذ معمولی استفاده کرده، آن را در درز در یخچال قرار دهید. در را بسته و آن را به سمت خود بکشید. اگر اسکناس یا کاغذ به راحتی از درز در خارج شد، نشان می‌دهد لاستیکهای دور در یخچال یا فریزر فرسوده شده‌اند و موقع تعویض آن فرا رسیده است.
برای تهویه‌ی هوا لازم است پشت يخچال و فريزر حداقل به اندازه‌ی 15 سانتيمتر از دیوار فاصله داشته باشد. رعایت فاصله‌های جانبی نیز تا حدودی کمک به گردش بهتر هوا می‌کند. اين كار موجب افزایش طول عمر یخچال و فریزر و بهبود کارایی این لوازم برقی می‌شود.
برای یخچال یا فریزرهایی که پشت آنها بسته نیست،‌ لازم است لوله‎هاي پشتی آنها حداقل سالي دو بار گردگيري شوند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.