هاتفنیوز – بر پایهی گزارش روابط عمومی «مرکز آموزشی – درمانی پورسینای رشت» به مناسبت فرا رسیدن «روز جهانی بهداشت» (18 فروردین برابر با 7 آپریل)، پمفلتهای آموزشی در راستای پیام این روز باعنوان بهبود ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا بشقاب، به وسیلهی واحد روابط عمومی «بیمارستان پورسینای رشت» تهیه شده و در اختیار بیماران قرار گرفت. گفتنی است در این روز 394 بیمار در درمانگاه اورژانس «مرکز آموزشی – درمانی پورسینای رشت» پذیرش شده است.
بر پایهی این گزارش سازمان بهداشت جهانی، بیش از 582 میلیون نفر در جهان دستکم از یکی از 22 نمونهی عفونت رودهیی ناشی از غذای آلوده رنج میبرند که 351 هزار نفر از آنها به مرگ منجر میشود. بر پایهی گزارش روابط عمومی «مرکز آموزشی – درمانی پورسینای رشت» عرضهی مواد غذایی به طوری فزاینده در حال جهانی شدن است و این موضوع نیازمند توجه بیش از پیش به سیستم ایمنی مواد غذایی در کشورها است. به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت، شعار خود را در سال 2015 «بهبود ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا بشقاب(همیشه و همه جا)» قرار داده است. در این زمینه سازمان جهانی بهداشت پنج نکتهی کلیدی برای راهنمایی فروشندگان و مصرفکنندگان غذای سالم و ایمن، تعریف نموده که شامل: تمییز نگه داشتن، جدا نگه داشتن مواد غذایی خام از مواد غذایی پخته، پختن کامل مواد غذایی، پختن غذا با درجهی حرارت مناسب و استفاده از آب و مواد غذایی سالم است. گفتنی است همه ساله روز 18 فروردین (7 آوریل) به عنوان «روز جهانی بهداشت» در کشورهای گوناگون جهان گرامی داشته میشود. در چنین روزی در سال 1948 میلادی در نیویورک، نخستین اساسنامهی کنفرانس بینالمللی بهداشت را سازمان بهداشت جهانی تدوین کرد. همچنین در ژوئن همان سال نخستین مجمع عمومی سازمان بهداشت جهانی در ژنو با حضور نمایندگان بیش از شصت و یک کشور جهان تشکیل شد. در ایران که موضوع بهداشت همواره به عنوان یکی از مباحث مبنایی در زمینهی توسعهی کشور مد نظر بوده و فصل بیست و پنجم قانون برنامهی سوم توسعهی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور نیز به بهداشت و درمان اختصاص داده شده است، «روز جهانی بهداشت» مهم شمرده میشود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.