کد خبر : 44971
تاریخ انتشار : جمعه ۱۱ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۵

سه کارگاه قنادی رشت برای عرضه‌ی مواد فاسد پلمب شد

سه کارگاه قنادی رشت برای عرضه‌ی مواد فاسد پلمب شد

هاتف‌خبر – مدیر گروه سلامت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمب سه کارگاه قنادی در رشت به دلیل عرضه‌ی مواد فاسد و غیرمجاز در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی خبر داد.

هاتف‌خبر – مدیر گروه سلامت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پلمب سه کارگاه قنادی در رشت به دلیل عرضه‌ی مواد فاسد و غیرمجاز در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی خبر داد.
به گزارش «هاتف‌خبر» مهندس مهدی جواهرشناس در توضیح این خبر گفت: در ادامه‌ی اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی سلامت نوروزی، کارشناسان بهداشت محیط در هشتمین روز از تعطیلات نوروز، سه واحد کارگاه قنادی و تولید شیرینی در رشت را به دلیل نواقص بهداشتی و عرضه‌ی مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته، پلمب کردند.
وی تصریح کرد: در بازدید از این کارگاه‌ها، ۶۲ جعبه تخم‌مرغ غیربهداشتی معدوم شد و ۱۵۰ کیلو خامه‌ی قنادی توقیف گردید.
شایان گفتن است از ابتدای اسفند ماه ۱۴۰۱ تاکنون، ۳۰ واحد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف، پلمب شده و ۱۲ تن مواد غذایی غیرمجاز نیز توقیف گردیده و با دستور مقام قضایی معدوم شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.