هاتفخبر – به دنبال برنامهریزی ستاد راهبردی شهر خلاق خوراک و به منظور حفظ و توسعهی این برند، تفاهمنامهی همکاری آموزشی در زمینهی خلاقیت و برندسازی شهری بین ادارهی کل آموزش فنی و حرفهای استان گیلان و شهرداری رشت به امضا رسید. به گزارش «هاتفخبر» از واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری رشت،
هاتفخبر – به دنبال برنامهریزی ستاد راهبردی شهر خلاق خوراک و به منظور حفظ و توسعهی این برند، تفاهمنامهی همکاری آموزشی در زمینهی خلاقیت و برندسازی شهری بین ادارهی کل آموزش فنی و حرفهای استان گیلان و شهرداری رشت به امضا رسید. به گزارش «هاتفخبر» از واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری رشت، در نشست امضای این تفاهمنامه که صبح روز دوشنبه ۲۱ شهریور ماه ۱۴۰۱ با حضور سیدمجتبی خدمتبین دانا سرپرست شهرداری رشت، هادی رمضانی نایب رئیس شورای اسلامی شهر رشت، مسعود عباسنژاد رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر رشت، سیدشمس شفیعی رئیس کمیسیون برنامه و بودجهی شورای اسلامی شهر رشت و علیرضا تاج شهرستانی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت و با شرکت پورنصیری مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان گیلان، هوشنگی مدیر کل پست استان گیلان و مدیران مرتبط برگزار شد، علاوه بر بررسی چگونگی همکاری برای حفظ برند شهر خلاق خوراک رشت، تفاهمنامهی همکاری آموزشی در زمینهی خلاقیت و برندسازی شهری بین ادارهی کل آموزش فنی و حرفهای استان گیلان و شهرداری رشت منعقد گردید.
سیدمجتبی خدمتبین دانا در این نشست با اشاره به اینکه شهرداری رشت به دنبال کار نمایشی و تبلیغی در این زمینه نیست بلکه میخواهد این برند در توسعهی اقتصادی شهر و شهروندانش موثر باشد، گفت: در این زمینه صدا و سیما و رسانههای گروهی میتوانند کمک کنند و باید از این ظرفیتها بیشتر استفاده کنیم. سرپرست شهرداری رشت تاکید کرد: اگر از دیرباز به سفرههای گیلانیها نگاه کنیم تنوع غذایی این خطه را به خوبی در مییابیم و وظیفهی ما هم در این راه، همکاری برای توسعهی برند شهر خلاق خوراک برای بهبود اقتصاد شهری است. وی با تاکید بر اینکه نگاهش به موضوع شهر خلاق خوراک نگاهی حمایتی است عنوان کرد: به عنوان سرپرست شهرداری رشت از هر گونه طرح و برنامه در این زمینه حمایت و پشتیبانی میکنم. دانا سپس خاطر نشان کرد: باید با همهی توان و ظرفیت خود تلاش کنیم تا برند شهر خلاق خوراک برای شهر رشت و مردمانش رفاه اجتماعی بیشتر را به دنبال داشته باشد. سرپرست شهرداری رشت با قدردانی از حاضران در این نشست اذعان کرد: مدیریت شهری تمام تلاش خود را برای حفظ و توسعهی این برند به کار میگیرد و در این راه دست نیاز به سوی همهی دستگاههای فرهنگی مرتبط دراز میکند. هادی رمضانی رئیس کمیسیون توسعهی پایدار شورای اسلامی شهر رشت نیز در این نشست با تاکید بر اینکه یکی از مباحثی که در این کمیسیون به طور جدی به آن توجه میشود، توسعهی برند شهر خلاق خوراک است، گفت: آموزش اصولی، سیستماتیک و حرفهیی خوراکیهای بومی و محلی میتواند در ایجاد مزیت نسبی برای شهرمان مفید باشد. وی افزود: باید فضا و امکانات را فراهم کنیم تا فرزندانمان به سمت یادگیری خوراکیهای محلی بروند و در این راه همه باید تلاش کنیم.
هادی رمضانی ادامه داد: شهر خلاق خوراک در رشت باید جامعیت داشته باشد و اگر ما میخواهیم این جامعیت به وجود آید و از بین نرود باید فرزندانمان را به آموزش در این موارد تشویق و ترغیب کنیم. علیرضا تاج شهرستانی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت هم در این نشست با تاکید بر عرضهی خوراکیهای گیلانی در رستورانهای شهر رشت یادآور شد: هماکنون رستورانی در رشت نیست که منوی اصلی غذای آن خوراکیهای محلی باشد و اگر رستورانی غذای محلی ارائه میدهد، بیشتر پیشغذا هستند. وی با اشاره به اینکه غذاهای محلی تنها به همت زنان و بانوان گیلانی حفظ شدهاند تصریح کرد: متاسفانه دستورالعمل ویژهیی برای آموزش خوراکیهای محلی نداریم و باید این نقیصه برطرف شود. رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت ادامه داد: مادران و بانوان ما هر یک بر پایهی علاقهمندی خود این خوراکیها را میپزند بنا بر این وقتی ما خودمان قدر داشتههایمان را نداریم دیگر جای گلهمندی نیست. کاظم پورنصیری مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان گیلان هم در این نشست با قدردانی از شهرداری رشت و استقبال از همکاری در زمینهی توسعه شهر خلاق گفت: خوشحالم از اینکه چنین دغدغهای در رشت و شهرداری وجود دارد و ما هم دنبال این مساله هستیم تا همکاریها را افزایش دهیم. مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان گیلان با اعلام آمادگی برای اجرای برنامههای مشترک و متقابل با موضوع شهر خلاق خوراک اظهار کرد: سالیان پیش آموزشهای فنی و حرفهیی در «سرای محلات» ارائه میشد و هدف ما هم در آموزشهای مهارتی هدفی درازمدت است.
پورنصیری با اشاره به اینکه در رشت ۵۰۰ آموزشگاه آزاد داریم که در زمینهی کارآفرینی همچون صنایع دستی کار میکنند، گفت: میتوان برخی از این آموزشگاهها را به سمت آموزش پخت خوراکیهای محلی سوق داد تا خدمتی به شهر خودمان کرده باشیم. مهرداد هوشنگی مدیر کل پست استان گیلان هم در این نشست از علاقهمندی ادارهی کل پست استان برای همکاری در زمینهی مباحث مرتبط با شهر خلاق خوراک سخن گفت و تاکید کرد: برگزاری نمایشگاه و یا همایش میتواند برای حفظ برند شهر خلاق خوراک موثر و مفید باشد. وی خاطر نشان کرد: آموزش پخت خوراکیهای محلی به علاقهمندان در حفظ و توسعه برند شهر خلاق نیز دخیل است و چون در حال حاضر شهر رشت در این زمینه استانداردهای لازم را ندارد، ادارهی کل آموزش فنی و حرفهای میتواند در آموزشها موثر باشد و ادارهی کل پست استان گیلان نیز میتواند بستههای پستی را با عنوان شهر خلاق خوراک نامگذاری کند. گفتنی است در پایان این نشست تفاهمنامهی همکاری بین شهرداری رشت و ادارهی کل آموزش فنی و حرفهای استان گیلان به امضای سیدمجتبی خدمتبین دانا و کاظم پورنصیری رسید.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.