هاتفخبر – روابط عمومی بنیاد نخبگان استان گیلان اعلام کرد: این بنیاد با همراهی پژوهشکدهی گیلانشناسی دانشگاه گیلان، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و دانشگاه فنی و حرفهای برنامهی «بازدید مجازی نخبگان و استعدادهای برتر از موزهی مردمشناسی و صنایع دستی قاسمآباد گیلان(روستای جهانی چادرشببافی)» را برگزار میکند.
هاتفخبر – روابط عمومی بنیاد نخبگان استان گیلان اعلام کرد: این بنیاد با همراهی پژوهشکدهی گیلانشناسی دانشگاه گیلان، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و دانشگاه فنی و حرفهای برنامهی «بازدید مجازی نخبگان و استعدادهای برتر از موزهی مردمشناسی و صنایع دستی قاسمآباد گیلان(روستای جهانی چادرشببافی)» را برگزار میکند. به گزارش «هاتفخبر» روابط عمومی بنیاد نخبگان استان گیلان اعلام کرد: در ادامهی فعالیتهای علمی، فرهنگی و تحقیقاتی بنیاد نخبگان استان گیلان با هدف آشنایی نخبگان و استعدادهای برتر استان گیلان و دیگر استانهای کشور با «موزهی مردمشناسی و صنایع دستی قاسمآباد گیلان(روستای جهانی چادرشببافی)» در نظر دارد برنامهی «بازدید مجازی نخبگان و استعدادهای برتر از این موزه برگزار کند. بر پایهی این گزارش برنامهی بازدید مجازی از «موزهی مردمشناسی و صنایع دستی قاسمآباد گیلان(روستای جهانی چادرشببافی)» روز سهشنبه ششم مهر ماه امسال(۱۴۰۰) از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برگزار خواهد شد. روابط عمومی بنیاد نخبگان استان گیلان اعلام کرده است که علاقهمندان به شرکت در این برنامهی بازدید مجازی میتوانند با درج نام و نام خانوادگی سر ساعت اعلام شده در سامانهی https://edu.bmn.ir/b/vdd-myh-pqf برای بازدید از «موزهی مردمشناسی و صنایع دستی قاسمآباد گیلان(روستای جهانی چادرشببافی)» شرکت نمایند.
گفتنی است بهمن ماه ۱۳۹۸ بود که مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان از ثبت جهانی روستای قاسمآباد شهرستان رودسر به عنوان «روستای جهانی چادرشببافی» به وسیلهی شورای جهانی صنایع دستی(World Crafts Council) خبر داد. شایان گفتن است که این روستا نخستین اثر از استان گیلان است که به صورت مستقل در «فهرست ثبت جهانی» قرار گرفت. چادرشببافی یکی از صنایع دستی سنتی ایران و به ویژه گیلان است. چادرشب، پارچهیی رنگارنگ و معمولاً با طرح چهارخانه است که بیشتر از جنس پنبه یا ابریشم بوده و در مناطقی از شمال کشور همچون خراسان شمالی، گیلان و مازندران بافته میشود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.