هاتفخبر – سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان گیلان از ارائهی پنجهزار و 544 مورد مشاورهی تغذیه درزمینهی «کروناویروس» در «سامانهی تلفنی 4030» خبر داد.
هاتفخبر – سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان گیلان از ارائهی پنجهزار و 544 مورد مشاورهی تغذیه درزمینهی «کروناویروس» در «سامانهی تلفنی 4030» خبر داد. به گزارش «هاتفخبر» از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وبدا)، دکتر آبتین حیدرزاده با اشاره به اینکه با توجه به شیوع «بیماری کووید -19» درماههای اخیر و نقش تغذیه در پیشگیری، کنترل و درمان این بیماری کارشناسان تغذیه نیز درکنار دیگر نیروهای بهداشت و درمان خدمات مراقبتی و تغذیهیی(مشاورهی تغذیه) به مردم ارائه دادند. وی با تاکید بر اینکه رعایت برنامهی غذایی مناسب در افراد سالم و همچنین بیماران مبتلا به «کووید -19» در دورهی نقاهت نقشی موثر در پیشگیری از ابتلا، تسریع در بهبود و کاهش شدت بیماری دارد، گفت: عادات نامناسب غذایی از جمله مصرف زیاد قند، نمک و چربیها و همچنین دریافت ناکافی هر کدام از ریزمغذیهای مورد نیاز بدن از برنامهی غذایی روزانه، میتواند علاوه بر تضعیف سیستم ایمنی بدن، خطر ابتلا به انواع بیماری ها از جمله «بیماری کووید -19» را افزایش دهد، از این رو افزایش اطلاعات جامع در این زمینهی به وسیلهی مسوولان ذیربط احساس میشود.
دکتر حیدرزاده یادآور شد: به منظور پاسخگویی به این نیاز اساسی و باتوجه به پیامدهای «بیماری کرونا» برسلامت عمومی و لزوم پاسخ به پرسشهای مکرر خانوادهها در زمینهی موضوعات تغذیهیی، همزمان با راهاندازی خدمات مشاورهی تغذیهی آنلاین در کشور(با راهبری دفتر بهبود تغذیهی معاونت بهداشت وزارت بهداشت) گروه بهبود تغذیهی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با مشارکت 18 تن از کارشناسان تغذیهی تحول سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت و ستاد شهرستانهای استان در این سامانهی تلفنی فعال شد و از 31 فروردین ماه امسال آمادهی پاسخگویی به پرسشهای مردم در سراسرکشور است.
وی با بیان اینکه در ماههای اردیبهشت، خرداد و تیر امسال پنجهزار و544 مورد مشاورهی تغذیهی تلفنی از طریق «سامانهی 4030» به وسیلهی کارشناسان تغذیهی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مردم ارائه شده است، گفت: همهی هموطنان ما از سراسر کشور میتوانند با شمارهگیری 4030 و انتخاب کلید شش با مشاوران تغذیه ارتباط برقرار کرده و سوالات خود را در زمینهی پیشگیری و کنترل «ویروس کرونا» در دورههای پیش از ابتلا، دوران ابتلا و پس از بهبودی(نقاهت) و همچنین، نوع تغذیه و مصرف مکملهای مورد نیاز گروههای مختلف سنی، فیزیولوژیک و رعایت ایمنی مواد غذایی و … را با مشاوران تغذیه مطرح کنند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.