نشان استاندارد میتواند به شهروندان اطمینان خاطر از سلامت کالاهای مصرفی بدهد
هاتفخبر – مدیرکل استاندارد استان گیلان در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی گفت: کالاهایی که دارای نشان استاندارد هستند با رعایت سه شرط «بهداشت»، «ایمنی» و «سلامت و طهارت» با برخورداری از کد 10 رقمی، میتوانند با اطمینان خاطر به مصرفکنندگان عرضه شوند.
هاتفخبر – مدیرکل استاندارد استان گیلان در جمع خبرنگاران رسانههای گروهی گفت: کالاهایی که دارای نشان استاندارد هستند با رعایت سه شرط «بهداشت»، «ایمنی» و «سلامت و طهارت» با برخورداری از کد 10 رقمی، میتوانند با اطمینان خاطر به مصرفکنندگان عرضه شوند.
به گزارش «هاتفخبر» مهندس داریوش اشکانیپور روز شنبهی گذشته در نشست خبری خود با اشاره به اینکه سلامتی افراد جامعه بیش از هر چیز دیگر برای سازمان استاندارد دارای اهمیت است، گفت: شهروندان هم باید دقت کنند تا کالاهای دارای نشان استاندارد را تهیه کرده و همچنین به تاریخ انقضا، شرایط نگهداری کالاها و زمان تولید آن توجه نمایند چون ممکن است برای محصولات فاسدشدنی به ویژه مواد غذایی علاوه بر تاریخ تولید و انقضا، شرایط نگهداری و حمل و نقل کالا نیز تاثیرگذار باشد.
وی با تاکید بر اینکه ادارهی کل استاندارد استان گیلان بر اساس دستورالعملها تنها بر کالاهای دارای بستهبندی نظارت میکند، گفت: خط قرمز استاندارد رعایت سلامت و بهداشت افراد جامعه در واحدهای تولیدی است و مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی هم باید، استاندارد را در کنار خود برای رعایت این اصول ببینند.
مهندس اشکانیپور سپس گفت: 829 واحد تولیدی گیلان هماکنون زیرپوشش و مشمول استاندارد اجباری هستند و تا کنون 756 واحد از این شرکتها، موفق به دریافت پروانهی معتبر استاندارد نیز شدهاند.
وی به فعالیتهای استاندارد در بخشهای مختلف تولیدی، موادغذایی، فنی، طلا و جواهر، آسانسور و… اشاره کرد و گفت: تلاش استاندارد در همهی بخشها سلامتی افراد جامعه است.
مدیر کل استاندارد استان گیلان خاطر نشان کرد: از ابتدای امسال سامانهی پیامکی ویژه راهاندازی شده که با ارسال شناسهی 10 رقمی روی آسانسورهای نصب شده به این سامانهی پیامکی به شمارهی 10001517 میتوان از موارد مربوط به آسانسورها اطلاع یافت.
اشکانیپور با بیان اینکه نظارت بر بستهبندی چای نیز از اول آبانماه عملیاتی شده است، افزود: با توجه به گردشگری بودن استان گیلان، کیفیت محصولاتی استراتژیک همچون چای، برنج و زیتون که به عنوان سوغات این استان مشتریان بسیاری دارد، برای ما دارای اهمیت است و به همین دلیل برای 40 واحد بستهبندی چای پروانه و نشان استاندارد صادر شده و در تلاش هستیم تا محصول برنج را نیز به منظور عرضهی باکیفیتتر آن به بازارهای مصرف با بستهبندیهای مشخص ارائه دهیم تا با فرهنگسازی مردم را به سمت خرید کالاهای بستهبندی هدایت نماییم.
وی اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا فرهنگ استفاده از کالاهای استاندارد هرچه بیشتر در جامعه گسترش یابد و به طور جدی از عرضه و ارائهی کالاهای غیراستاندارد جلوگیری شود که برای فرهنگسازی در این زمینه نقش رسانههای گروهی بسیار حائز اهمیت است.
مدیر کل استاندارد استان گیلان در ادامه به اجرای «طرح طاها» نیز اشاره کرد و گفت: «طرح طاها» یکی از طرحهای مهمی است که سازمان استاندارد در جهت حمایت از حقوق مصرفکنندگان در کشور اجرا میکند و به وسیلهی اجرای آن میتوان بر استاندارد واحدهای تولیدکنندهی استانهای دیگر نیز نظر داد.
مهندس اشکانیپور سپس یکی از وظایف ادارهی کل استاندارد را تدوین و بازنگری استانداردها برای ایمنی، بهداشت و سلامت بیشتر عنوان کرد و گفت: سال گذشته 50 مورد استاندارد ملی تدوین شده و امسال نیز تاکنون 40 مورد استاندارد در دست تدوین است و اگر سازمان ملی استاندارد ابلاغهای لازم را بدهد، 10 مورد دیگر نیز تدوین میشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0