هاتفخبر- رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت توانیر از فعالیتها و خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان قدردانی و سپاسگزاری کرد.
هاتفخبر– رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت توانیر از فعالیتها و خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان قدردانی و سپاسگزاری کرد. به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان هفتهی گذشته رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت توانیر با ارسال لوح سپاس از مهندس جمشید طالبی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان قدردانی کرد. بر پایهی این گزارش مهندس آرش کردی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت توانیر در لوح سپاس خود نوشته است: به جهت حضور موثر و عرضهی توانمندیهای شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان در نمایشگاه جانبی جشنوارهی پژوهش و فناوری وزارت نیرو و کسب عنوان غرفهی برتر که بر اساس رای هیات داوران صورت گرفت، از شما تقدیر و تشکر به عمل میآید.
همچنین مهندس آرش کردی مدیرعامل شرکت توانیر و رئیس شورای راهبردی سیرد ایران و مهندس سیدمحمد هاشمی دبیر کمیتهی ملی سیرد ایران از مهندس جمشید طالبی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان برای حضور موثرهمکاران این شرکت در ششمین کنفرانس منطقهیی سیرد و کسب رتبهی اول با ارائهی 14 مقالهی پذیرفته شده، قدردانی و تشکر نمود. کنفرانس سیرد «بزرگترین همایش و کنفرانس صنعت برق که برگرفته از Congrès International des Réseaux Electriques de Distribution یا کنفرانس بینالمللی توزیع برق بوده و به عنوان یک انجمن بینالمللی از اکتبر 2004 به طور رسمی با قانون بلژیک در این کشور تاسیس شد. سیرد یک انجمن غیرانتفاعی است و در واقع تمام هزینههای آن را افراد یا شرکتهایی که قبول به انجام کارهای لازم برای فعالیتهای آن نمودهاند، پوشش میدهند. نخستین کنفرانس سیرد در ماه می سال 1971 به وسیلهی انجمن مهندسین برق مونتفیور بلژیک AIM برگزار گردید. به طور مشابه در بریتانیا، استقبال فراوان در کنفرانسهای توزیع برق در ادینبورگ به وسیلهی موسسهی تحقیقات برق انگلستان(ERA) در سال 1967 و یا انجمن مهندسان برق(IEE) در سال 1970 نشان داد که نیاز به برگزاری یک کنفرانس بینالمللی در این زمینه احساس میشود. به منظور جلوگیری از همپوشانی عمدهی بین کنفرانسهای موجود، تصمیم به برگزاری یک کنفرانس در هر دو سال به نام سیرد، متناوباً در بلژیک و انگلستان گرفته شد. علاقهی رو به افزایش در فعالیتهای سیرد و بخش فزایندهی مهم این نمایشگاه، به مجریان این اجازه را داد تا به خارج از بلژیک و انگلستان حرکت کرده و هر دو سال محلی را در اروپا برای این منظور در نظر بگیرند. سیرد به منظور افزایش رقابت تجاری، مهارت و دانش کسانی که خود را به عنوان بخشی از جامعهی توزیع برق میدانند، چه آنها که از موسسات، تولیدکنندگان، مشاوران و شرکتهای خدماتی هستند و چه آنها که از بخش دانشگاهی در این زمینه فعالیت میکنند. سیرد به طراحی، ساخت و بهرهبرداری از سیستمهای توزیع عمومی و تاسیسات بزرگ با استفاده از انرژی الکتریکی در صنعت، خدمات و حمل و نقل اختصاص یافته است. در کشورهای عضو، کمیتهی رابط تشکیل میشود. پس از عضویت ایران در کنگرهی سیرد، نخستین کمیتهی رابط از بین مدیران و صاحبنظران توزیع نیروی برق انتخاب شد و کار خود را از شهریورماه 1387 در کشور آغاز نمود. در سال 1387 کمیتهی رابط با اعضای جدید تشکیل گردید و دبیرخانهی آن ابتدا در دبیرخانهی کنفرانس بینالمللی برق و هماکنون در انجمن صنفی کارفرمایی شرکتهای توزیع برق مستقر گردیده است. مهمترین رسالت این کمیته، تشویق کارشناسان و اهل فن برای حضور موثر در کنفرانسهای سیرد است که خوشبختانه آمار مقالات ارسالی و ارائه شدهی ایران در این گردهمایی جهانی تاکنون چشمگیر بوده است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.