هاتفخبر- نخستین جشنوارهی گردشگری خوراک با عنوان «خوان پارسی» همزمان با «هفتهی پژوهش» روز ۲۲ آذر ماه امسال با حضور سیدمصطفی فاطمی مدیر کل توسعهی گردشگری داخلی در مجموعهی گردشگری باغ ایرو و با شرکت فعالان گردشگری خوراک برگزار شد. به گزارش «هاتفخبر» معاون گردشگری ادارهی کل میراث فرهنگی استان گیلان با اعلام این خبر افزود: این جشنواره را دانشگاه علم و فرهنگ و با همکاری انجمن علمی گردشگری ایران و پایگاه پژوهشی میراث فرهنگی در زمینهی تهیهی غذاهای فراموش شده روز ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۲ برگزار کرد. رضا حسنپور گفت: از استان گیلان سه فعال در زمینهی خوراک و غذاهای از یادرفته توانستند در این جشنواره مقامهای برتر را کسب نماید.
وی افزود: دکتر روشن بابایی عنوان چهرهی برتر علمی خوراک کشور در این جشنواره را به دست آورد. فرشته رهبر مقام اول و خانم نوروزی مقام دوم را در زمینهی غذاهای از یاد رفته کسب کردند. حسنپور هدف از برگزاری این جشنواره را توسعه و ترویج غذاهای ایرانی و همچنین معرفی نرمافزارهای عرضه و فروش غذاهای ایرانی برای گردشگران اعلام کرد. گفتنی است نسرین جماعتی کارشناس ادارهی کل میراث فرهنگی استان گیلان هم به عنوان پژوهشگر غذاهای از یاد رفته، لوح سپاس دریافت کرد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.