کد خبر : 47159
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲

نماینده‌ی پیشین مجلس شورای اسلامی:

دولت و مجلس در اوج «ناکارآمدی» هستند!

دولت و مجلس در اوج «ناکارآمدی» هستند!

هاتف‌خبر – یک نماینده‌ی پیشین مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با پایگاه «نواندیش» تاکید کرد: هم‌اکنون دولت و مجلس شورای اسلامی در اوج ناکارآمدی قرار دارند. به گزارش «هاتف‌خبر» جلال جلالی‌زاده نماینده‌ی ادوار مجلس شورای اسلامی در این گفت‌وگو درباره‌ی واکنشها به تغییر قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: اینکه در این برهه به

هاتف‌خبر – یک نماینده‌ی پیشین مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با پایگاه «نواندیش» تاکید کرد: هم‌اکنون دولت و مجلس شورای اسلامی در اوج ناکارآمدی قرار دارند.
به گزارش «هاتف‌خبر» جلال جلالی‌زاده نماینده‌ی ادوار مجلس شورای اسلامی در این گفت‌وگو درباره‌ی واکنشها به تغییر قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: اینکه در این برهه به فکر اعمال تغییر در قانون انتخابات افتاده‌اند، نمی‌توان نیت‌خوانی کرد. هر چند که می‌توان گفت، از مجلس یازدهم در این سه سال و چند ماهی که در بهارستان مستقر هستند، کمتر تصمیم و رفتاری دیده شده که منافع مردم را در بر بگیرد. به همین دلیل، باید ابراز امیدواری کرد، این حرکت جدید نمایندگان (تغییر قانون انتخابات) هزینه‌یی به مردم تحمیل نکند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه با اشاره به «تاًثیر تغییر قانون انتخابات بر مشارکت مردم» در ادامه گفت: واقعیت چیزی جز این نیست که شرایط باعث شده تا اکثریت مردم انگیزه‌یی برای راًی دادن نداشته باشند. در واقع وقتی تنگناهای اقتصادی ماندگارند و نظام اجرایی کشور کاری برای ترمیم فضای اقتصادی نمی‌کند، چطور می‌توانیم از مردمی که روز به روز دست تنگ‌تر می‌شوند، توقع داشته باشیم، بیایند و راًی بدهند؟ مگر غیر از این است که دولت و مجلس در اوج ناکارآمدی هستند و با وجود عدم توفیق، مورد حمایت دستگاه حاکمیتی قرار دارند؟ معلوم است در چنین حالتی جامعه نسبت به تصمیم‌گیران بی‌اعتماد می‌شود و این کافی است تا رغبتی برای مشارکت در انتخابات نداشته باشد.
عضو حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در ادامه درباره‌ی رابطه‌ی اصلاحات و انتخابات تصریح کرد: جریان اصلاحات در عمل ثابت کرده است که هدفی جز اعتلای نظام و آرامش عمومی ندارد. بر همین اساس است که اصلاح‌طلبان حضور در انتخابات را امری لازم و حتی تکلیف می‌دانند اما وقتی جریانی که اتفاقاً دست بالا را در کشور دارد، مانع می‌شود، چه می‌توان کرد؟ در دو انتخابات آخر که مجلس یازدهم و دولت سیزدهم تعیین شدند، اصلاح‌طلبان با تصمیمهای رادیکال و غیرقابل توجیه به طور فله‌یی رد شدند تا انتخابات با کمترین میزان راًی برگزار شود و جریانی که منافع ملی و مصلحت نظام را نادیده می‌گیرد، در دولت و مجلس به قول معروف کار را دست بگیرند. با این توضیح که تبدیل بحرانها به ابربحرانها ریشه در همین تمامیت‌خواهی‌ها دارد.


جلالی‌زاده یادآور شد: ایران در شرایطی به استقبال انتخابات می‌رود که از جانب نظام بین الملل مورد شدیدترین تهدیدها است. این نشان می‌دهد، بیشتر از هر مقطع دیگر به حضور مردم در پای صندوقهای راًی احتیاج داریم. به همین دلیل، جای تعجب و تاًسف دارد که برخی از مسوولان و نهادهای حاکمیتی اقدامهایی را در دستور کار قرار می‌دهند که مردم بیشتر با ساختار موجود فاصله بگیرند. به نظر من باید در این چند ماهی که به روز راًی‌گیری مانده است، نظام سیاسی با تدبیر و عقل‌مداری شرایط را طوری رقم بزند که اعتماد از دست رفته مردم برگردد تا شاید تصمیم به مشارکت در انتخابات بگیرند. با این توضیح که اولین و مهمترین قدم برای این «مهم» چیزی جز این نیست که اصلاح‌طلبان بتوانند در فضایی کاملاً رقابتی در انتخابات باشند.
این نماینده‌ی ادوار مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: تاًکید چیزی جز این نمی‌تواند باشد که نظام برای خروج از بحران به حضور مردم در انتخابات احتیاج مبرم دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.