هاتفخبر – اینروزها عطر و رایحهی خوش برنج در شالیزارهای استان گیلان پیچیده و برای هر فردی که مسیرش به شالیزارهای استان برخورد میکند، خاطرهیی دلانگیز از حال و هوای خوش برجای میگذارد. به گزارش «هاتفخبر» امرداد ماه هر سال نه تنها فصل اوج گرمای گیلان است بلکه در این ماه با رسیدن فصل گرما
هاتفخبر – اینروزها عطر و رایحهی خوش برنج در شالیزارهای استان گیلان پیچیده و برای هر فردی که مسیرش به شالیزارهای استان برخورد میکند، خاطرهیی دلانگیز از حال و هوای خوش برجای میگذارد. به گزارش «هاتفخبر» امرداد ماه هر سال نه تنها فصل اوج گرمای گیلان است بلکه در این ماه با رسیدن فصل گرما به اوج خود در استان، عطر خوش برنج در شالیزارهای گیلان هم به مشام میرسد و خوشههای برنج کمکم آمادهی برداشت میشوند. پیشترها آنزمان که هنوز برنج اینقدر گران نشده بود، شالیکاران «جوکول»(برنج نارس سبز رنگ) را هم برداشت میکردند و به بازار عرضه مینمودند، اما رفته رفته با گران و گرانتر شدن برنج، برداشت «جوکول» به خاطرهیی محو در ذهن گیلانیان تبدیل شده است.
استان گیلان بزرگترین تولیدکنندهی ارقام بومی و باکیفیت برنج در کشور است که مطابق آمار رسمی با ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار، رتبهی یکم کشور را از نظر سطح زیرکشت و رتبهی دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده، در حالی که اینروزها خود گیلانیان باید خریدار برنج گران باشند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.