هاتفخبر – شهردار بر واگذاری برخی از املاک بلااستفادهی این شهرداری برای حمایت از صنایع دستی اصیل و توسعهی گردش اقتصادی شهر تاکید کرد.
هاتفخبر – شهردار بر واگذاری برخی از املاک بلااستفادهی این شهرداری برای حمایت از صنایع دستی اصیل و توسعهی گردش اقتصادی شهر تاکید کرد. به گزارش «هاتفخبر» از واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری رشت، رحیم شوقی روز یکشنبه یکم امرداد ماه ۱۴۰۲ به اتفاق کاظم پورنصیری مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان گیلان از خانهی کارآفرینی و مهارت صنایع دستی رشت و نهاد توسعهی محله بازدید کرد. شهردار رشت در جریان این بازدید با قدردانی از اقدامات مجموعهی ادارهی کل آموزش فنی و حرفهای استان گیلان گفت: هنر بزرگترین میراث یک جامعه است که سالیان سال به وسیلهی هنرمندان صنایع دستی از گذشته به دست ما رسیده و به همین دلیل آموزشهای فنی و حرفهیی اهمیتی بسیار فراوان دارند. شوقی تصریح کرد: خانهی کارآفرینی و مهارت صنایع دستی رشت با اینکه از فضایی کوچک برخوردار است اما از همین فضا به نحو بسیار خوب در جهت ارائهی آموزشهای مهارتی، گردش اقتصادی و ایجاد شغل استفاده شده که این کار نیز جای قدردانی دارد. وی افزود: با بازدیدی که امروز از خانهی کارآفرینی رشت به عمل آمد متوجه شدم که ما میتوانیم از طریق واگذاری برخی از املاک بلااستفاده شهرداری از فعالیتهایی که در این مجموعه صورت میگیرد حمایت بیشتر به عمل آوریم تا بدین سبب ضمن ارائهی آموزشهای مهارتی به جوانان، برای خود رشت نیز گردش اقتصادی ایجاد شود.
شهردار رشت با بیان اینکه شهر رشت برای معرفی به عنوان شهر جهانی صنایع دستی در سازمان یونسکو کاندیدا شده است ادامه داد: قاعدتاً یکی از وظایف مهم شهرداری رشت حمایت از فعالان صنایع دستی است تا این برند جهانی برای رشت به ثبت برسد. مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان گیلان هم در این بازدید با تاکید بر اینکه دیگر دستگاههای اجرایی نیز باید با این نهاد در راستای کارآفرینی و مهارتافزایی همکاری متقابل داشته باشند بیان نمود: بیکاری از معضلات مهم کشور است اما وجود آموزشگاههایی همچون خانهی کارآفرینی و مهارت صنایع دستی رشت در اشتغالزایی و کاهش بیکاری نقشی مهم ایفا میکنند. کاظم پورنصیری ارائهی آموزشهای مهارتی حرفههای متعدد به صورت رایگان در فصل تابستان را از دیگر برنامههای خانهی کارآفرینی برای گروههای هدف عنوان کرد و افزود: خانهی کارآفرینی و مهارت صنایع دستی رشت تاکنون به افراد بسیاری آموزش داده تا جایی که برخی از آنان به کارآفرینان بزرگ تبدیل شدهاند. وی اضافه کرد: شهرداری رشت خانههای مهارت و کارآفرینی را ایجاد کرده و در اختیار ادارهی کل آموزش فنی و حرفهای استان قرار داده که واقعاً کاری بزرگ انجام شده و باید از این امکانات برای برگزاری دورههای مهارتی، حفظ صنایع دستی به ویژه رشتیدوزی، منبت کاری و خراطی استفاده کرد. شایان گفتن است آموزش هنرجویان در رشتههای مختلف صنایع دستی به ویژه هنر اصیل رشتیدوزی، ایجاد بازار کار برای آنها، حفظ و زنده نگهداشتن هنرهای صنایع دستی رشت و انتقال آن به نسلهای آینده در کنار حمایت از زنان سرپرست خانوار از جمله اهداف خانهی کارآفرینی و مهارت صنایع دستی محسوب میشود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.