هاتفخبر – رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به وجود هشت هزار و ۷۰۰ پروندهی تخلف ساختمانی مربوط به این شهر گفت: پروندهها هماکنون در مراحل مختلف رسیدگی در کمیسیونهای بدوی، تجدیدنظر، مادهی ۱۰۰ و همچنین بدوی و تجدیدنظر دیوان عدالت اداری، دارای حکم تخریب یا اعاده به وضع هستند.
هاتفخبر – رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به وجود هشت هزار و ۷۰۰ پروندهی تخلف ساختمانی مربوط به این شهر گفت: پروندهها هماکنون در مراحل مختلف رسیدگی در کمیسیونهای بدوی، تجدیدنظر، مادهی ۱۰۰ و همچنین بدوی و تجدیدنظر دیوان عدالت اداری، دارای حکم تخریب یا اعاده به وضع هستند. به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی و امور بینالملل شورای اسلامی شهر رشت، محمدحسین واثق کارگرنیا با اشاره به فراگیر بودن مشکلات ساختوساز در سراسر کشور اظهار کرد: با توجه به این فراگیری و پیگیریهای مکرر شوراها و شهرداریهای کشور برای رفع مشکلات مردم به وسیلهی مجلس شورای اسلامی در قانون بودجهی سال ۱۴۰۲ کشور مقرر شده است تا همهی پروندههای دارای رای قطعی تخریب تا پیش از پایان سال ۱۴۰۰ به وسیلهی شهرداریها بررسی مجدد شده و در صورت حائز بودن شرایط برابر نظر کارشناسی اصلاح حکم از تخریب به جریمه اعمال شود.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت همچنین گفت: با توجه به وجود بیش از هشت هزار و ۷۰۰ پروندهی تخلف ساختمانی که در مراحل مختلف رسیدگی هستند شهرداری رشت به دلایل مختلف موفق به اجرای حکم نشده است. وی به فرصت باقیمانده به منظور رسیدگی پروندههای ساختوساز نیز اشاره کرد و گفت: همهی شهروندان با توجه به فرصت کم باقیمانده که پایان آذر ماه اخرین فرصت تعیین تکلیف این پروندهها اعلام شده، به مناطق شهرداریهای مرتبط مراجعه کرده و به استناد بند(ت) تبصرهی ۶ قانون بودجهی سال ۱۴۰۲ درخواست رسیدگی به پروندهی خود را اعلام داشته و پیگیری نمایند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.