کد خبر : 45202
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۴

«زیتون پروده‌ی گیلان» صدرنشین ۱۰۰ نوع «خوراکی جهان»

«زیتون پروده‌ی گیلان»  صدرنشین ۱۰۰ نوع «خوراکی جهان»

هاتف‌خبر- در یک نظرسنجی وبسایتی به نام «اطلس جهانی خوراک» (Tasteatlas) زیتون پروده‌ی گیلان صدرنشین فهرست ۱۰۰ نوع غذای گیلان جهان معرفی شده است.

هاتف‌خبر- در یک نظرسنجی وبسایتی به نام «اطلس جهانی خوراک» (Tasteatlas) زیتون پروده‌ی گیلان صدرنشین فهرست ۱۰۰ نوع غذای گیلان جهان معرفی شده است.
بر پایه‌ی این گزارش «گواکامولی» پیش غذای مکزیکی پس از «زیتون‌پروده» در رتبه‌ی دوم و «محمره» پیش‌غذای سوری در رتبه‌ی سوم این نظرسنجی قرار گرفته‌اند.
همچنین «موموس» پیش غذای مشهور لبنانی با اختلاف از این سه خوراکی در رتبه‌ی ششم قرار گرفته است.
«زیتون پرورده» از چاشنی‌های بسیار خوشمزه و دوست‌داشتنی ایران است که در گیلان تولید شده و دستور تهیه‌ی آن از استان گیلان به سراسر کشور و بسیاری از نقاط جهان رفته است.


این خوراکی اصیل گیلانی با ترکیبی از «زیتون»، «رب‌انار»، «گردو»، «روغن زیتون» ، «سیر»، «چوچاق»(سبزی بومی شمال کشور) و «نمک» تهیه می‌شود.
گفتنی است در نظرسنجی سایت اطلس جهانی خوراک نزدیک به ۱۰ هزار نفر شرکت کرده‌اند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.