هاتفخبر- مهاجرت پزشکان، پرستان و به طور کلی کادر درمان پدیدهیی تازه نیست اما حالا مهاجرت این قشر تحصیلکردهی کشور به مرحلهی هشدار برای واردات پزشک رسیده است.
هاتفخبر- مهاجرت پزشکان، پرستان و به طور کلی کادر درمان پدیدهیی تازه نیست اما حالا مهاجرت این قشر تحصیلکردهی کشور به مرحلهی هشدار برای واردات پزشک رسیده است. به گزارش «هاتفخبر» آنطور که مدیر رصدخانهی مهاجرت کشور میگوید سالانه دستکم ۶۵ هزار نفر از ایران مهاجرت میکنند و بخشی بزرگ از این رقم به مهاجرت کادر درمان کشور اختصاص دارد. رصدخانهی مهاجرت ایران در پیمایشی که در تابستان امسال(۱۴۰۱) انجام داده میزان علاقه و تمایل، تصمیم و اقدام به مهاجرت افراد مرتبط با بخش درمان و سلامت کشور را بررسی کرده است. بر پایهی این پیمایش انجام شده نیمی از شرکتکنندگان علاقهی وافر و بسیار زیاد خود برای مهاجرت را ابراز کردند.
یک نکتهی مهم دیگر برنامهی مهاجرت برخی از تلاشگران بخش درمان بوده که در پیمایش مهاجرت بخش درمان از افرادی که تصمیم قطعی برای ماندن در ایران نداشتند، دربارهی مهاجرت نیز پرسیده شده و بر اساس این پیمایش ۲۱ درصد افراد پاسخ دادهاند که ظرف یک تا سه سال آینده از ایران مهاجرت خواهند کرد. گفتنی است این موضوع در حالی مطرح میشود که به تازگی مسوولان نظام پزشکی و پرستاری کشور دربارهی مهاجرت کادر درمان و کمبود نیروی انسانی در این بخش بارها و بارها هشدار دادهاند. ایجاد فضای مناسب برای فعالیت، داشتن آزادیهای فردی و اجتماعی، تامین نیازهای اساسی زندگی، افزایش درآمد و… میتواند مواردی را شامل شود که انگیزهیی در کادر درمان و بخش سلامت کشور به وجود آورد و فکر مهاجرت را از سر آنها خارج کند.
گفتنی است نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی حدود یکسال پیش در دیماه ۱۴۰۰ گفت که متاسفانه به خاطر مشکلات متعدد و ناعدالتیهایی که در بخش درمانی کشور وجود دارد، حدود دو هزار و ۵۵۰ پرستار و کادر درمانی همانند اتاق عمل، هوشبر و… قصد دارند از کشور خارج شوند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.