هاتفخبر – رئیس دانشگاه گیلان در نشست خبری با اشاره به برگزاری برنامههای «هفتهی پژوهش و فناوری» گفت: تجلیل از نخبگان پژوهشی و علمی در دستور کار دانشگاه گیلان قرار دارد.
هاتفخبر – رئیس دانشگاه گیلان در نشست خبری با اشاره به برگزاری برنامههای «هفتهی پژوهش و فناوری» گفت: تجلیل از نخبگان پژوهشی و علمی در دستور کار دانشگاه گیلان قرار دارد. به گزارش «هاتفخبر» دکتر فرید نجفی وظیفهی رسانههای داخلی را بسیار مهم و ارزشمند توصیف کرد همچنین پیشینهی دانشگاه گیلان را غنی عنوان نمود و گفت: دانشگاه گیلان در تراز علمی و آموزشی برتر کشور قرار دارد و از دانشگاههای برتر کشور به حساب میآید. وی با تاکید بر اینکه بیش از نیم قرن از عمر دانشگاه گیلان میگذرد، افزود: دانشگاه گیلان ۱۳۷ رشته گرایش کارشناسی، ۲۵۳ رشته گرایش ارشد و ۱۵۷ رشته گرایش دکتری دارد. رئیس دانشگاه گیلان در ادامه از تحصیل ۱۸ هزار و ۵۰۰ دانشجو در این دانشگاه خبر داد و اضافه کرد: هر ساله چهار هزار و ۵۰۰ دانشجوی جدید وارد دانشگاه گیلان میشوند. دکتر نجفی با اشاره به ارتباطات بینالمللی دانشگاه گیلان از عضویت این دانشگاه در اتحادیهی دانشگاههای کشورهای حاشیهی دریای کاسپین خبر داد و بیان کرد: دبیرخانهی این اتحادیه هماکنون در گیلان است و ۳۰۰ دانشجو از کشورهای روسیه، عراق، افغانستان، سوریه و یمن در دانشگاه گیلان مشغول به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه دانشگاهها باید به سمت تحولبخشی و همچنین نیازسنجی در جامعه حرکتکنند، افزود: تعریف رشته گرایشهایی که متناسب با حل مشکلات و نیازهای جامعه باشد، باید در اولویت قرار گیرد. رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه برخی رشتههای دانشگاهی هماکنون منسوخ شدهاند، گفت: بازتعریف رشتههای جدید و به روزرسانی آنها میتواند گامی مثبت در راستای تأمین نیروی بازار کار باشد. دکتر نجفی رشتهی مدیریت پسماند را نیز مهم برشمرد و گفت: کمبود رشتهی ترکیبی محیط زیست، اقتصاد و مدیریت با عنوان «مدیریت پسماند» برای حل معضل زبالههای گیلان احساس میشود. وی با اشاره به ظرفیت ساحل گیلان، افزود: نبود رشتهی دریانوردی و مهندسی کشتی در گیلان سبب شده است تا ظرفیت ساحلی استان مغفول بماند. رئیس دانشگاه گیلان با بیان اینکه نیازسنجی رشتهها متناسب با بازار کار بسیار اهمیت دارد، گفت: باید زمینهیی فراهم شود تا افراد علم خود را به عمل تبدیل کنند و این مهم با بازتعریف رشتههای نو و نیازسنجی بازار کار محقق میشود. دکتر نجفی از انعقاد ۶۶ قرارداد پژوهشی بین دانشگاه گیلان و دیگر دستگاههای اجرایی و شرکتها خبر داد و اضافه کرد: میزان اعتبار قراردادهای پژوهشی دانشگاه گیلان افزون بر ۲۰ میلیارد تومان برآورد شده است. وی با اشاره به تفاهمنامهی سه جانبه دانشگاه گیلان، سازمان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات و فناوری استان گیلان برای تقویت الگوی کشت برنج، خاطر نشان کرد: دانشگاه گیلان با همکاری دیگر دستگاههای اجرایی تلاش میکند کشاورزی را به سمت دانشبنیان گرایش دهد که اجرای این طرح موجب تحول صنعت کشاورزی خواهد شد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.