هاتفخبر – این هفته «نشریهی هاتف» گزارشی در بارهی نارضایتی مردم از وضعیت تولید و عرضهی نان در رشت درج کرده که به دنبال آن مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گیلان نیز تاکید کرد که رعایت نکردن ساعت پخت نانواییها یکی از عوامل ایجاد نارضایتی مصرفکنندگان است.
هاتفخبر – این هفته «نشریهی هاتف» گزارشی در بارهی نارضایتی مردم از وضعیت تولید و عرضهی نان در رشت درج کرده که به دنبال آن مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گیلان نیز تاکید کرد که رعایت نکردن ساعت پخت نانواییها یکی از عوامل ایجاد نارضایتی مصرفکنندگان است. به گزارش «هاتفخبر» فرزاد اسدی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه فرهنگسازی در زمینهی نظارت عمومی و مطالبهگری مردم در بهبود کیفیت نان ضروری است، اظهار کرد: نظارت بر عملکرد واحدهای تولیدکنندهی نان یکی از عوامل افزایش و بهبود کیفیت نان است. وی با اشاره به کیفیت خوب آرد مورد استفادهی واحدهای خبازی و رعایت همهی موازین استاندارد در تولید آرد استان گیلان افزود: گندم مورد استفادهی کارخانجات آرد کیفیت مطلوب برخوردار است و از نظر برخورداری از گلوتن و پروتئین نیز مطلوب و مناسب است.
مدیرکل غله استان گیلان در ادامه با بر شمردن ویژگیهای جغرافیایی استان گیلان از نظر گردشگری و کشاورزی گفت: با توجه به افزایش تقاضا در فصول گردشگری و کشاورزی ماهانه ۳۰ هزار کیسه آرد به عنوان فوقالعاده به واحدهای نانوایی استان گیلان تحویل شده است. اسدی گفت: تعطیلی خودسرانه، رعایت نکردن ساعت پخت اعلام شده و خروج آرد از چرخهی پخت نان با توجه به تفاوت فاحش قیمت آرد یارانهیی با قیمت تمام شدهی آن از عوامل ایجاد نارضایتی در مصرفکنندگان است. وی رعایت موازین بهداشتی، زمان تخمیر مناسب و داشتن مهارت در پخت نان را نیز رمز تولید نان باکیفیت و مطلوب عنوان کرد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.