کد خبر : 39244
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۵

لابه‌لای خبرها

لابه‌لای خبرها

هاتف‌خبر – «لابه‌لای خبرها» نگاهی گذرا و نیمه تحلیلی به خبرهایی که در طول هفته‌ی گذشته «گفته» یا «شنیده» شده است، دارد. به نظر تهیه‌کنندگان این مطالب، خواندن آنها می‌تواند برای مخاطب جالب توجه نیز باشد.

هاتف‌خبر – «لابه‌لای خبرها» نگاهی گذرا و نیمه تحلیلی به خبرهایی که در طول هفته‌ی گذشته «گفته» یا «شنیده» شده است، دارد. به نظر تهیه‌کنندگان این مطالب، خواندن آنها می‌تواند برای مخاطب جالب توجه نیز باشد.

 

به جز نیروی دریایی و سازمان بنادر، دستگاه‌های دیگر حق استفاده‌ی اختصاصی از ساحل را ندارند
هاتف‌- شنیده‌ها حاکی است که استاندار گیلان در بازدید از نوار ساحلی استان گفته است که با دستگاه‌هایی که در زمینه‌ی آزادسازی ساحل بر اساس دستور آیت‌الله رییسی عمل نکنند؛ برخورد جدی، قضایی و قانونی خواهد شد.
گویا دکتر اسدالله عباسی که با همراهی سیدصولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور از نوار ساحلی گیلان بازدید می‌کرد با بیان اینکه همه‌ی دستگاه‌های دولتی استان گیلان مکلف به آزادسازی ساحل تا مرز ۶۰ متری شده‌اند، تاکید کرد: باید دستور رئیس جمهور در ۳۹ نقطه‌ی ساحلی گیلان که در اختیار این دستگاه‌ها است؛ برای بهره‌برداری و اجرای طرحهای تفریحی و رفاهی مردم سریعاً آزادسازی شود.
وی با بیان اینکه بلافاصله پس از دستور رئیس جمهور در جمع قشرهای گوناگون گیلانیان، یک کارگروه ویژه برای آزادسازی ساحل استان ایجاد شد، افزود: به ‌جز مواردی همچون نیروی دریایی، اداره‌ی کل بنادر و اسکله‌ها که به صورت تخصصی مورد استفاده قرار می‌گیرند، دیگر عنوانی ویژه به‌نام ساحل اختصاصی و ساحل دستگاه‌های دولتی در استان گیلان نخواهیم داشت.
عباسی خاطر نشان کرد: به فرمانداران و مسوولان دستگاه‌های اجرایی، تسریع در اجرای دستور رئیس جمهور در این زمینه نیز ابلاغ شده است‌.

 

خبر آتش‌سوزی جنگل آستارا با عنوان سهل‌انگاری افراد محلی منتشر شد
هاتف‌- در حالی که در طول سالهای گذشته اداره‌ی کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان همواره از کمک نیروهای مردمی و افراد جوامع محلی در سراسر استان به عنوان یکی از بازوان اصلی خاموش کردن آتش‌ در جنگلها یاد می‌کند، معلوم نیست چرا همواره آتش‌سوزی در این جنگلها به سهل‌انگاری افراد محلی نسبت داده می‌شود.
هر چند که ممکن است بیتوجهی برخی از مردم و مسافران سبب آتش‌سوزی در جنگلها شود اما بسیاری از فعالان محیط زیست، علاقه‌مندان به طبیعت، جنگل و اکوسیستم ناب گیلان همواره انگشت اتهام را در چنین مواردی به عمدی بودن ایجاد آتش نشانه می‌روند.
در این زمینه رئیس اداره‌ی منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آستارا با اعلام وقوع آتش‌سوزی در زمینهای جنگلی ارتفاعات «روستای تله‌خان» علت آن را سهل‌انگاری افراد محلی اعلام کرده است.
تورج سفرکار در این زمینه توضیح می‌دهد: حدود پنجهزار مترمربع از زمینها و توده‌های جنگلی شهرستان آستارا آتش‌سوزی اخیر زمینهای جنگلی این شهرستان در پی سهل‌انگاری افراد محلی درگیر آتش شد.
وی افزود: به نظر می‌رسد آتش‌سوزی، ناشی از سهل‌انگاری افراد محلی در خاموش کردن اجاق یا نگهداری مواد قابل اشتعال باشد.
سفرکار همچنین افزود: وسعت زمینهای ملی آستارا ۴۰ هزار هکتار بوده و جنگلهای این شهرستان جزو «جنگلهای هیرکانی» استان گیلان است که مردم در صورت مشاهده‌ی نخستین نشانه‌های آتش در جنگل‌ و مراتع موضوع را با شماره‌ی ۱۵۰۴ و ۱۳۹ اطلاع می‌دهند.

 

دادگستری گیلان خروج «جنگلها، مراتع و زمینهای کشاورزی» را از «طرح هادی» پیگیری می‌کند
هاتف – رئیس کل دادگستری استان گیلان در نشست «کمیته‌ی حفاظت و صیانت از زمینهای ملی، جنگلها و مراتع استان» گفت: جنگلها، مراتع و اراضی کشاورزی در استان گیلان باید از دایره‌ی «طرح هادی روستایی» خارج شوند.
به گزارش «هاتف» حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی که برای بررسی مسائل رخ داده‌ی روستای گتگسر شهرستان تالش در این نشست شرکت کرده بود، با اشاره به بازدید چند روز پیش خود از روستای گتگسر تالش و اعتراض روستاییان به «طرح هادی» این روستا اظهار کرد: حقوق روستاییان نباید نادیده گرفته شود بلکه اجرای «طرح هادی» باید موجب توسعه‌ی روستاها و رونق معیشت روستاییان گردد.
رئیس شواری قضایی استان گیلان بازنگری «طرح هادی» را ضروری دانست و تصریح کرد: جنگلها، مراتع و زمینهای کشاورزی باید از دایره‌ی این طرح خارج شوند.

 

هوای گیلان «پس» است!/ آیا در سفرهای نوروزی اختلال ایجاد می‌شود؟
هاتف‌- از دو هفته پیش کم‌کم رنگبندی کرونایی گیلان از آبی به زرد و سپس به سمت نارنجی و برخی شهرها به سمت رنگ قرمز کرونایی رفته است تا وضعیت موجود نشان دهد که از نظر ابتلا به بیماری «کرونا ویروس» هوای گیلان دوباره «پس» است!
به گزارش «هاتف» سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی استان گیلان در این باره گفته است: شهرستانهای لاهیجان، آستانه‌ی اشرفیه، رودبار، ماسال و لنگرود به وضعیت قرمز کرونایی تغییر رنگ داده‌اند.
دکتر فردین مهرابیان که در ارتباط زنده‌ی تلویزیونی با «خبر 20» شبکه‌ی باران سخن می‌گفت با اعلام این خبر افزود: شهرستانهای املش، رشت، خمام، بندرانزلی، تالش، آستارا، سیاهکل، رودسر، رضوانشهر، فومن، صومعه‌سرا و شفت هم در وضعیت نارنجی کرونایی هستند که باید خیلی مواظب باشند.
وی قدرت سرایت و همه‌گیری سویه‌ی جدید ویروس کرونا «اٌمیکرون» و همچنین افزایش تعداد مبتلایان سرپایی و افراد بستری شده در بیمارستانها را علت تغییر رنگبندیهای کرونایی اعلام کرد.
گفتنه می‌شود هم‌اکنون استان گیلان «دومین استان درگیر کرونا» در کشور است و این موضوع در حالی رسانه‌یی شده که استان گیلان خود را برای انجام سفرهای نوروزی پرشمار آماده می‌کرد.

 

زلزله در رشت؛ هیچکس در امان نیست!
هاتف‌- مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان گیلان با حضور در نشست علنی شورای اسلامی شهر رشت، گفت: اعضای شورای ششم رشت دغدغه‌مند هستند و برای حل مشکلات شهر تلاش می‌کنند.
به گزارش «هاتف» سیاوش غلامی با اشاره به تراکم جمعیت شهر رشت اظهار کرد: رشت دارای جمعیتی پر تعداد و متراکم است که این موضوع می‌کند برای شهر رشت آسیب‌زا هم باشد.
وی با بیان اینکه چنانچه زلزله‌یی در رشت رخ دهد خانواده‌‌ام نیز مانند دیگران در امان نیست، افزود: اگر در شرایط کنونی خدای ناکرده زلزله‌یی در این شهر رخ دهد، ما مکانی مناسب برای اسکان جمعیت آسیب‌دیده نداریم.
غلامی افزود: تقاضا دارم در یک جلسه‌ی دو ساعته برای تدوین برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند‌مدت بین شورای شهر و جمعیت هلال احمر این موضوع را مدیریت کنیم.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان گیلان با تاکید بر اینکه می‌توانیم از ظرفیت «سرای محله» نیز استفاده کنیم گفت: جمعیت هلال احمر یک بیل مکانیکی و لودر در اختیار دارد که می‌توانیم در قالب امضای تفاهمنامه آن را در اختیار شهرداری رشت برای خدمات‌رسانی بهتر قرار دهیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.