هاتفخبر – همزمان با فرا رسیدن «روز جهانی غذا» معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، بر فرهنگسازی برای الگوی درست مصرف غذایی به ویژه در شرایط کنونی بحران «کووید- 19» تاکید کرد.
هاتفخبر – همزمان با فرا رسیدن «روز جهانی غذا» معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، بر فرهنگسازی برای الگوی درست مصرف غذایی به ویژه در شرایط کنونی بحران «کووید- 19» تاکید کرد. به گزارش «هاتفخبر» از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وبدا)، دکتر آبتین حیدرزاده در این زمینه توضیح داد: برنامههای «روز جهانی غذا» برای دومین بار در حالی که تمام جهان با آثار گستردهی همهگیری «کووید – ۱۹» مقابله میکنند، برگزار میشود. وی افزود: نقش تغذیه و اصلاح الگوی غذایی در پیشگیری از ابتلا به «کروناویروس» و حتی کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری بسیار مهم و دارای اهمیت است که باید به این موضوع توجه شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه شعار «روز جهانی غذا» امسال «مبارزه یهمگانی با کرونا؛ محیط سالم، تغذیهی سالم با تولید و مصرف غذای سالم» است، گفت: با توجه به بحران و کمبود غذا در جهان که به انتشار «ویروس کرونا» دامن میزند و تبعات اقتصادی آن در کاهش دسترسی به غذا برای اقشار آسیبپذیر جامعه مشخص است، امسال اقدامات مرتبط با «روز جهانی غذا» با این اولویتها در نظر گرفته شده است. دکتر حیدرزاده تاکید کرد: در این راستا اطلاعرسانی و برنامههای آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی درست مصرف غذایی به ویژه در شرایط کنونی بحران «کووید – ۱۹» میتواند نقشی مؤثر در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل «بیماری کووید – ۱۹» داشته باشد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.