هاتفخبر – نمایندهی «شهر خلاق خوراکشناسی رشت» در شبکهی جهانی یونسکو از انتشار دو فراخوان جداگانه به مناسبت فرا رسیدن «روز جهانی غذا» برای احیا فرهنگ پخت غذاهای فراموش شدهی شهر رشت خبر داد.
هاتفخبر – نمایندهی «شهر خلاق خوراکشناسی رشت» در شبکهی جهانی یونسکو از انتشار دو فراخوان جداگانه به مناسبت فرا رسیدن «روز جهانی غذا» برای احیا فرهنگ پخت غذاهای فراموش شدهی شهر رشت خبر داد. به گزارش «هاتفخبر» از واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری رشت، سیدپیام جعفرینیا تاکید کرد: این دو فراخوان به مناسبت «روز جهانی غذا» انتشار یافتهاند.. وی گفت: با نزدیک شدن به «روز جهانی غذا» که شانزدهم اکتبر برابر با ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۰ است در راستای تحقق اهداف و برنامههای «شهر خلاق خوراکشناسی رشت» و با توجه به اهمیت حفظ این عنوان و برند برای شهر عزیزمان، مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری رشت امسال نیز همچون سالهای گذشته در ششمین سال فعالیت «شهر خلاق خوراکشناسی رشت» اقدام به برگزاری برنامههایی در جهت شناساندن هر چه بیشتر «شهر خلاقخوراکشناسی» نموده و به همین دلیل دو فراخوان با مشارکت اتحادیهی صنف رستورانداران و غذاهای سنتی شهرستان رشت منتشر نموده است. نمایندهی شهر خلاق خوراکشناسی رشت در شبکهی جهانی یونسکو یکی از این فراخوانها را «فراخوان ساخت تیزر با مشارکت رستورانها و مراکز پخت و عرضهی غذا» برای زنده کردن غذاهای فراموش شده عنوان کرد و گفت: شهر رشت غذاها و خوراکیهای محلی بسیاری دارد که ممکن است بسیاری از آنها به فراموشی سپرده شده باشند و نسل جدید گیلانیها با آن خوراکیها، آشنایی نداشته باشند.
جعفرینیا خاطر نشان کرد: از این رو با انتشار این فراخوان درصدد هستیم با نمایش مراحل تهیه و طبخ غذاهاى محلی فراموش شده که با مشارکت رستورانها صورت میپذیرد، نسبت به معرفی این غذاها و نیز احیا و اشاعهی پخت بیش از ۲۵۰ نوع خوراک در شهر رشت گام برداریم. مدیر ارتباطات و امور بینالملل شهرداری رشت همچنین از انتشار دومین فراخوان با عنوان شرکت در «مسابقهی پخت غذاهای فراموش شده» یاد کرد و گفت: به منظور جلب و جذب مشارکت شهروندان در فرآیند اجرای برنامهها و سیاستهای «شهر خلاق خوراکشناسی رشت» با توجه به شرایط حاکم بر کشور به دلیل شیوع «ویروس کرونا» و وجود محدودیت در برگزاری جشنوارهها و رویدادهای فرهنگی، این مسابقه به صورت مجازی برگزار خواهد شد و از علاقهمندان میخواهیم که از نحوهی پخت غذاهای محلی خود و تزیین آن، تیزر تهیه کرده و برای این مسابقه ارسال نمایند.
گفتنی است مهلت ارسال آثار از ۲۴ مهر ماه تا ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۰ اعلام شده و آیین اختتامیه هم روز دوازدهم دیماه ۱۴۰۰ همزمان با «روز رشت» برگزار خواهد شد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.