هاتفخبر – رئیس هیات مدیرهی کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران در وبینار کانون انجمنهای صنفی صنایع آرد ایران، در بارهی لغو مصوبهی آزادسازی قیمت سبوس گفت: سالانه حدود 12 میلیون تن گندم به وسیلهی کارخانجات آردسازی تبدیل به آرد و محصولات آردی میشود.
هاتفخبر – رئیس هیات مدیرهی کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران در وبینار کانون انجمنهای صنفی صنایع آرد ایران، در بارهی لغو مصوبهی آزادسازی قیمت سبوس گفت: سالانه حدود 12 میلیون تن گندم به وسیلهی کارخانجات آردسازی تبدیل به آرد و محصولات آردی میشود. به گزارش «هاتفخبر» سیدمحمدرضا مرتضوی همچنین افزود: متاسفانه یک طرز فکر غلط در کشور در سالهای گذشته داشته که دائماً اصرار دارد تا نرخ نان ثابت بماند اما علیرغم این اصرار نرخ نان ثابت نمانده است. وی افزود: با همهی این اصرار نرخ نان از قیمت 10 ریال زمان جنگ هماکنون در مواردی به پنج تا ششهزار تومان رسیده است و علیرغم این افزایش قیمت هنوز عدهیی باز هم معتقدند که نرخ نان ثابت است. مرتضوی اظهار کرد: ظرف 40 سال قیمت نان پنج تا ششهزار برابر شده که این نشاندهندهی بیتدبیری است. دولت سالانه 40 تا 50 هزار میلیارد تومان برای ثابت نگه داشتن قمیت نان سوبسید میپردازد، در حالی که قیمت نان هم ثابت نمانده است.
رئیس هیات مدیرهی کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران در پایان گفت: یک فکر غیرواقعی و یک تصور غیرحقیقی و حرفی که هیچوقت به واقعیت نپیوسته، سبب شده است که تمام اقتصاد آرد و نان کشور تصنعی اداره شود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.