هاتفخبر – معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه همینک ۲۰ درصد از محصول شالیزارهای استان گیلان آمادهی برداشت است، گفت: از مجموع ۲۳۸ هزار هکتار شالیزاری که در استان گیلان وجود دارد هماکنون بیش از ۹۵ درصد در مرحلهی خوشهدهی قرار دارند.
هاتفخبر – معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه همینک ۲۰ درصد از محصول شالیزارهای استان گیلان آمادهی برداشت است، گفت: از مجموع ۲۳۸ هزار هکتار شالیزاری که در استان گیلان وجود دارد هماکنون بیش از ۹۵ درصد در مرحلهی خوشهدهی قرار دارند. به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، سیدعلی موسوی با اشاره به خوشهدهی شالیزارها در استان گیلان اظهار کرد: از ۲۳۸ هزارهکتار شالیزار استان گیلان بیش از ۹۵ درصد در مرحلهی خوشهدهی هستند. معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سپس عنوان کرد: با توجه به اینکه سازمان هواشناسی برای روزهای چهارشنبه و پنجشنبه بارندگی اعلام کرده است و امروز هم شاهد بارش باران در گیلان هستیم باید تمهیدات لازم برای جلوگیری از وارد آمدن خسارت و آسیب به شالیزارها به وسیلهی کشاورزان استان گیلان در دستور کار قرار بگیرد. موسوی ۲۰ درصد از محصول شالیزارهای استان گیلان را آمادهی برداشت اعلام کرد و با بیان اینکه تاکنون به میزان نیم درصد برداشت انجام شده است، یادآور شد: توصیه میکنیم کشاورزان زحمتکش گیلانی حتماً در این بارندگیها کرتها، زهکشها و خروجیهای مزارع خود را باز کنند تا آب باران در شالیزار جمع نشود.
وی جلوگیری از ماندن آب در شالیزار را با توجه به اینکه احتمال بروز ورس برنج وجود دارد لازم و ضروری خواند و اضافه کرد: اگر آب ناشی از بارش باران که در مزرعهی برنج جمع شده خارج نگردد در صورت ورس خوشهها باعث پوسیدگی محصول میشود بنا بر این لازم است کشاورزان گیلانی به این نکات و توصیهها توجه داشته باشند. معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه پس از خروج سامانه بارشی و اتمام بارش باران در استان، عملیات درو برنج مجدداً آغاز میشود، ادامه داد: توصیه میکنیم کمباینداران نسبت به بازدید قسمتهای مختلف کمباین ویژه برداشت برنج اقدام کنند و کشاورزان هم لازم است با شالیکوبیها هماهنگی لازم را داشته باشند. موسوی میزان رطوبت فراوان برنج در برداشت مکانیزه را مورد توجه قرار داد و خاطر نشان کرد: با توجه به این موضوع شالیکاران باید با شالیکوبیها در جهت خشک کردن مناسب برنج اقدام نمایند تا در نهایت محصولشان به خوبی فرآوری شده و کمترین آسیب را داشته باشد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.