هاتفخبر – «لابهلای خبرها» نگاهی گذرا و نیمه تحلیلی به خبرهایی که در طول هفته گفته یا شنیده شده دارد که خواندن آنها میتواند برای مخاطب جالب باشد.
همه گمان میکنند وضعیت عادی است اما گیلان ۳۳۷ بیمار کرونایی بستری دارد هاتفخبر– در حالی که همگان گمان میکنند وضعیت کرونایی استان گیلان عادی است و میزان رعایت اصول و موازین بهداشتی روز به روز در جامعه کمتر میشود، مسوولان مرتبط از بستری ۳۳۷ بیمار کرونایی در استان گیلان خبر میدهند. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این زمینه میگوید: هماکنون ۳۳۷ بیمار کرونایی در بیمارستانها و مراکز درمانی استان گیلان بستری هستند. دکتر انوش دهنادی مقدم از این تعداد بیمار کرونایی بستری شده، ۶۹ بیمار ظرف ۲۴ ساعت گذشته بستری شدهاند. وی همچنین افزود: بیین بیماران بستری شده، ۷۶ بیمار بدحال در بخش مراقبتهای ویژه بستری بوده که ۱۳ نفرشان امروز به آی. سی. یو. منتقل شدند. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پایان از مردم و اصناف خواست همچنان با جدیت تمام دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند تا شاهد قطع کامل زنجیرهی «ویروس کرونا» باشیم. وی گفت: رعایت فاصلههای اجتماعی هنگام خرید و عبور و مرور، ماسک زدن و شستن مرتب و منظم دستها با آب و صابون از اصلیتیرین اقدامان پیشگیرانه است. مسوولان مرتبط اعتقاد دارند: برای بسیاری از افراد جامعه رعایت اصول بهداشتی از اولویتهای اصلی خارج شده و مردم احساس میکنند که شرایط جامعه عادی گردیده است، در حالی که هنوز خبر ابتلا به کرونا افراد جامعهی ما را تهدید میکند و باید تا انجام واکسیناسیون همگانی همچنان بر رعایت اصول و موازین بهداشتی تاکید کرد.
خبرنگاران گیلان واکسینه میشود هاتفخبر – در خبرها آمده بود که سخنگوی «ستاد مقابله با کرونا» از تلاش برای واکسیناسیون کرونای سالمندان، خبرنگاران و کارکنان صداوسیما خبر داد. به گزارش «هاتف» علیرضا رئیسی آغاز واکسیناسیون خبرنگاران را از تیر ماه امسال(۱۴۰۰) عنوان کرد. وی دربارهی چگونگی واکسیناسیون خبرنگاران نیز گفت: ما چهار هفتهی دیگر واکسیناسیون خبرنگاران را شروع میکنیم یعنی هفتهی اول تیر ماه ۱۴۰۰. رئیسی خاطر نشان نمود: خبرنگارانی که مورد تایید و فعال هستند ابتدا واکسینه میشوند و هریک از گروه خبرنگاران به تدریج در برابر کرونا واکسینه خواهند شد. گفتنی است هماکنون خانهی مطبوعات گیلان و ادارهی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان در نامهنگاریهایی با مدیران مسوول رسانههای استان گیلان فهرست خبرنگاران فعال هر رسانه را بر پایهی سهمیهی اعلامی درخواست کردهاند. ابراهیم بهمنی جلالی مدیر عامل خانهی مطبوعات گیلان نیز در این باره اعلام کرده که تلاش میکند تا همهی خبرنگاران فعال استان گیلان طبق تایید مدیر مسوول هر رسانه واکسینه شوند. مدیران مسوول رسانههای گروهی استان گیلان نیز بر طبق سهمیهیی که برای آنها اعلام شده، خبرنگاران فعال خود را بر اساس اولویت به ادارهی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان معرفی کردهاند.
گل بود به سبزه نیز آراسته شد! هاتفخبر- متخصص بیماریهای عفونی و رئیس ادارهی بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به «شایع بودن سرخک در ایران» به خانوادههایی که واکسیناسیون فرزندانشان کامل نشده، توصیه کرد تا برای دریافت واکسن آنان به مراکز بهداشت و درمان مراجعه کنند. به گزارش «هاتف» از خبرگزاریها دکتر سیدمحسن زهرایی در گفتوگو با یک برنامهی رادیویی از ابتلای ۲۴ نفر به سرخک در ماههای اخیر در کشور خبر داده و گفته است: در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی این بیماری میتواند در کشور شایع شود. وی خاطر نشان کرد: در ماه گذشته مواردی از این بیماری را در برخی از استانهای کشور همچون سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، هرمزگان و البرز شناسایی کردهایم که نشاندهندهی این است که در معرض خطر سرخک در کشور هستیم دکتر زهرایی سپس افزود: به خانوادههایی که واکسیناسیون فرزندان آنان کامل نشده توصیه میشود برای دریافت واکسن فرزندانشان به مراکز بهداشت و درمان مراجعه کنند. نکتهی اساسی شناسایی چند مورد سرخک در استان البرز است که یکی از همسایههای جنوبی استان گیلان محسوب میشود. سُرخَک نوعی عفونت سیستم تنفسی است که یک ویروس آن را ایجاد میکند. علائم سرخک شامل تب، سرفه، آبریزش بینی، و راش پوستی در نقاط مختلف بدن است. ااین بیماری از طریق تنفس منتقل میشود و بهشدت واگیردار است. در واقع ۹۰ درصد افرادی که ایمنی ندارند و با بیمار مبتلا به سرخک زندگی میکنند این بیماری را از او میگیرند. دورهی نهفتگی بهطور میانگین ۱۴ روز است و چهار روز پس از بروز راشها قابلیت سرایت دارد.
تلفکنندهی «سیم»های رودسر به دادگاه معرفی شد! هاتفخبر – یک ماهیگیر متخلف و غیرمجاز که متهم به تلف شدن 630 قطعه ماهی «سیم» در شهرستان رودسر است، به مرجع قضایی معرفی گردید. به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومي ادارهی کل حفاظت محيط زيست استان گيلان، علی محمدپور با اعلام این خبر گفت: با توجه به دستور موکد مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گیلان و در ادامهی عملیات پاکسازی رودخانههای استان از آلات و ادوات صید غیرمجاز ماهیان ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان رودسر و استان گیلان، نسبت به پاکسازی رودخانههای این شهرستان ادوات و تورآلات صیادی غیرمجاز اقدام کردند. رئیس ادارهی حفاظت محیط زیست شهرستان رودسر در ادامه توضیح داد: در انجام این ماموریت انواع ادوات غیرمجاز صیادی به ویژه چهار دستگاه دام دول یا ویندیل که نقشی مهم در انقراض نسل آبزیان دارد کشف و ضبط شده است. وی گفت در یکی از دامهای کشف شده 630 قطعه ماهی تلف شدهی «سیم» از خانواده کپورماهیان کشف شد که به همین دلیل متخلف برای پرداخت ضرر و زیان وارده به محیط زیست به همراه مستندات پروئنده به مراجع قضایی معرفی گردید.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.