هاتفخبر – «لابهلای خبرها» نگاهی گذرا و نیمه تحلیلی به خبرهایی که در طول هفته گفته یا شنیده شده دارد که خواندن آنها میتواند برای مخاطب جالب باشد.
شهرداری رشت «اخراج 22 کارگر» را تکذیب کرد
هاتفخبر- شهرداری رشت خبر «اخراج ۲۲ نفر از کارگران شهرداری رشت» که هفتهی گذشته در بسیاری از شبکههای اجتماعی منتشر شده بود را، تکذیب کرد و آن را کذب محض اعلام نمود.
به گزارش «هاتفخبر» مرتضی عاطفی مدیر ارتباطات و امور بینالملل شهرداری رشت با اشاره به اینکه خبری در فضای مجازی با عنوان «اخراج ۲۲ نفر از کارگران شهرداری» منتشر شده، اظهار کرد: چنین مطلبی اساساً کذب محض بوده و صحت ندارد.
وی با اشاره به اینکه شهردار رشت توجهی ویژه به کارگران شهرداری دارد، بیان نمود: با تاکیدات سیدمحمد احمدی شهردار رشت همه ماهه حقوق کارگران و نیروهای حجمی شهرداری زودتر از حقوق کارکنان اداری پرداخت شده است.
مدیر ارتباطات و امور بینالملل شهرداری رشت با تصریح بر نگاه ویژهی شهردار رشت مبنی بر بهروزرسانی حقوق کارکنان شهرداری عنوان نمود: «حقوق کلیه کارکنان شهرداری به صورت یکسان در ابتدای هرماه پرداخت و معوقات و کسورات سالهای گذشته کارکنان اعم از بیمه و … نیز تسویه و در حال پرداخت میباشد که نشان از توجه و حسن نیت شهردار رشت به کارکنان شهرداری دارد.»
عاطفی در پایان اظهار کرد: شهروندان میتوانند برای استناد دقیق و اطلاعیابی از اخبار بهروز شهرداری رشت به «پرتال رسمی» این شهرداری مراجعه کنند.
کابل مخابرات در صدر سرقت اموال عمومی گیلان قرار دارد
هاتفخبر – در لابهلای خبرها این خبر رئیس پلیس آگاهی استان گیلان هم در نوع خود جالب توجه بود که از بالا بودن میزان دزدی سیم و کابلهای مخابراتی خبر داد.
به گزارش «همشهری آنلاین» سرهنگ علیرضا حدادی گفت: پس از دزدی سیم و کابلهای مخابراتی، سیمهای خطوط برق و درپوشهای آب و فاضلاب در ردههای بعدی سرقت اموال عمومی قرار دارند.
وی افزود: در سال ۹۹ حدود شش کیلومتر کابل مخابراتی در مناطق مختلف استان گیلان سرقت شد و از ابتدای امسال هم تاکنون میزان کشفیات اموال عمومی گیلان ۱۳۵ درصد بوده است که این میزان نسبت به همین مدت در سال گذشته سه درصد افزایش داشته است.
سرهنگ حدادی ادامه داد: با توجه به اینکه قیمت هر کیلو کابل مخابرات حدود ۵۰ هزار تومان است، خسارتی که از سرقت به ادارات مخابرات وارد میشود بسیار سنگین است. سارقان تنها بخشی از کابلهای مسی را قطع کرده و آن را به سرقت میبرند و در بسیاری مواقع نیز حتی به اشتباه فیبرهای نوری را (که ارزش مالی ندارد) به جای کابلهای مسی میبرند و این اشتباه تنها سبب قطع تلفن مشترکان فیبر – حتی گاهی به مدت دو ماه – میشود اما چیزی عاید سارقان نمیشود.
رئیس پلیس آگاهی استان گیلان افزود: به دستور مقام قضایی اموال کشف شده بلافاصله به ادارهی مطبوعه بازگشت داده میشود اما اموالی که از حالت اولیه خارج و ذوب شدهاند، محکوم باید نسبت به رد مال، معادل ریالی آن را پرداخت کند.
جان باختن کارمند «بیمارستان ماسال» در پی تزریق واکسن کرونا صحت دارد؟
هاتفخبر – در خبرها آمده بود که معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تکذیب شایعات منتشر شده در فضای مجازی در زمینهی جان باختن کارمند «بیمارستان ماسال» بر اثر تزریق واکسن کرونا گفت: هماکنون وضعیت عمومی این فرد، خوب است.
دکتر انوش دهنادی مقدم گفت: در جهت واکسیناسیون گروههای هدف گیلانی که بخشی عمده از آن را پرستاران و پزشکان تشکل میدادند، یک نفر از کارکنان «بیمارستان ماسال» حین تزریق، دچار واکنش آنافیلاکسی شد که بلافاصله از طریق اورژانس هوایی به «مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت» منتقل شده و مورد مداوا قرار گرفت.
وی تصریح کرد: واکنش آنافیلاکسی یک واکنش آلرژیک جدی و تهدیدکنندهی حیات است که بهطور ناگهانی آغاز میشود و میتواند منجر به مرگ انسان نیز بشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: استفاده از واکسنها همانند هر داروی دیگر ممکن است با عوارض جانبی همراه باشند که البته افرادی بسیار اندک که مورد واکسیناسیون قرار میگیرند، ممکن است به آن دچار شوند.
وی خاطر نشان کرد: اطلاع از مشخصات واکسن و رعایت نکات ذکر شده در استفاده از واکسن، این عوارض احتمالی را به حداقل خواهد رساند.
دهنادی مقدم با اشاره به تکذیب شایعات منتشر شده در فضای مجازی در زمینهی جان باختن کارمند «بیمارستان ماسال» بر اثر تزریق واکسن کرونا گفت: هماکنون وضعیت عمومی این فرد، خوب است.
فریب پیامک ثبتنام واکسن کرونا را نخورید!
هاتفخبر – رئیس پلیس فتای استان گیلان گفت: شهروندان فریب پیامکهای جعلی ثبتنام واکسن کرونا را نخورند.
به گزارش «هاتفخبر» سرهنگ امیرحسین نقیمهر در این باره گفت: کلاهبرداران با ارسال پیامک از شهروندان میخواهند با مراجعه به یک لینک جعلی اطلاعات خود را برای ثبتنام واکسن کرونا ثبت کنند در حالی که تاکنون هیچ سامانه یی برای این کار راهاندازی نشده است.
رئیس پلیس فتای استان گیلان همچنین افزود: سودجویان در پیامهای خود از شهروندان مبالغ کمی پول درخواست میکنند و از این طریق به حساب بانکی آنها دسترسی یافته و حسابشان را خالی میکنند.
وی یادآور شد: برای تزریق واکسن کرونا نیازی به هیچگونه ثبت نام نیست و پیامکها صرفاً با پیش شمارههای وزارت بهداشت یعنی v.behdasht ارسال میشود.
سرهنگ نقیمهر در پایان گفت: شهروندان در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک در فضای مجازی، مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی: www.cyberpolice.ir مرکز فوریتهای سایبری با ما در میان بگذارند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.