هاتفخبر – رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان دربارهی واحدهای صنعتی راکد و نیمهراکد استان توضیح داد: طبق بررسیهای انجام شده هماکنون 188 واحد صنعتی راکد و نیمهراکد در استان گیلان شناسایی شدهاند که قابلیت احیا دارند.
هاتفخبر – رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان دربارهی واحدهای صنعتی راکد و نیمهراکد استان توضیح داد: طبق بررسیهای انجام شده هماکنون 188 واحد صنعتی راکد و نیمهراکد در استان گیلان شناسایی شدهاند که قابلیت احیا دارند. به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان، فرهاد دلقپوش گفت: برنامه و تعداد واحدهای صنعتی قابل احیا چه داخل شهرکها و نواحی صنعتی و چه خارج از آنها بر اساس هدفگذاری وزارت صمت به همهی استانهای کشور ابلاغ میشود. وی با بیان اینکه بر این اساس هر یک از استانها نسبت به برنامهریزیها و هدفگذاریهای خود اقدام میکنند، گفت: سازمان صمت استان گیلان فارغ از هرگونه هدفگذاری و بدون توجه به کمیتهای تعیینشده، تمام اهتمام خود را برای احیای همهی واحدهای صنعتی مشمول بهکار گرفته است. دلقپوش تصریح کرد: بر اساس هدفگذاری سال گذشته راهاندازی واحدهای راکد استان در داخل شهرکها و نواحی صنعتی 36 واحد و خارج از آن 9 واحد تعیین شده بود که با پیگیریهای انجام شده 50 واحد در شهرکها و نواحی صنعتی و 15 واحد خارج از آنها به چرخهی تولید بازگردانده شد.
رئیس سازمان صمت استان گیلان در بارهی برنامه زمانبندی و میزان اعتبارات برای احیای واحدهای راکد و نیمهراکد استان افزود: با توجه به نوع مشکلات و معضلات واحدهای صنعتی، برنامهها و زمانبندیهای متفاوت با دستگاههای اجرایی و یا موسسات مالی و دیگر نهادها وجود دارد. وی عنوان کرد: این سازمان همچون ادوار گذشته با برگزاری جلسات متعدد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به طرح مشکلات، اخذ مصوبات و پیگیری برای انجام صحیح مصوبات در کوتاهترین زمان ممکن میپردازد. دلقپوش خاطر نشان کرد: همچنین در این راستا اعتباراتی با عنوان رونق تولید، جهش تولید، مادهی 52 قانون الحاق برخی از مواد به قانون تنظیمبخشی از مقررات مالی دولت و تسهیلات مرتبط با طرح تام در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان سپس تصریح کرد: متقاضیان میتوانند از طریق سامانهی «بهینیاب» درخواست تسهیلاتی خود را در زمینههای سرمایه در گردش و یا سرمایهی ثابت و بازسازی و نوسازی ارائه کنند. وی با اشاره به اقدامات سازمان صمت استان گیلان در راستای رساندن ظرفیت واحدهای صنعتی به ظرفیت اسمی خود عنوان نمود: واحدهای صنعتی میتوانند از محل اعتبارات یاد شده برای افزایش ظرفیت خود از تسهیلات برخوردار شوند. دلقپوش بیان کرد: تحقق بازگرداندن واحدهای صنعتی راکد و نیمهراکد استان گیلان به چرخهی تولید مستلزم همکاری دستگاههای اجرایی و موسسات مالی اعتباری در اعطای تسهیلات مورد نیاز این قبیل واحدها است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.