هاتفخبر – رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به ضرورت توجه نانوایان به کیفیت نانهای تولیدی تصریح کرد: اغلب نانهایی که پخته میشود تنها در کنار تنور نانوایی به صورت داغ قابلیت مصرف دارد که این اصلاً شایستهی یک استان گردشگرپذیر و فرهنگی نیست.
هاتفخبر – رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به ضرورت توجه نانوایان به کیفیت نانهای تولیدی تصریح کرد: اغلب نانهایی که پخته میشود تنها در کنار تنور نانوایی به صورت داغ قابلیت مصرف دارد که این اصلاً شایستهی یک استان گردشگرپذیر و فرهنگی نیست. به گزارش «هاتفخبر» دکتر فرهاد دلقپوش در خبری که «ایرنا» از کارگروه شورای آرد و نان استان منتشر کرد تاکید نمود: قصور در کیفیت نان که قوت غالب مردم است به هیچ بهانهیی پذیرفته نیست. وی بر لزوم نظارت دقیق و مستمر وضعیت نانواییها به وسیلهی روسای اتحادیهی آرد و نان نیز اشاره نمود و افزود: به مشکلات و زحمات پخت نان و کار نانوایان نیز واقف هستیم اما مقررات و استانداردها باید به درستی رعایت شوند و در این مورد با هیچ واحد تولیدی تعارف نداریم. رئیس سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان گیلان با تاکید بر ضرورت رعایت اصول بهداشتی و ارائهی نان باکیفت در نانواییهای استان گفت: سهمیهی آرد نانوایانی که کیفیت را رعایت نمیکنند و خودسرانه اقدام به تعطیلی در برخی روزها نیز مینمایند، کسر خواهد شد.
وی نظارت در به عملآوری خمیر و رعایت نظافت، اصول بهداشتی و جلوگیری از تعطیلات خودسرانه نانوایان را جزو وظایف اتحادیههای مرتبط اعلام نمود و گفت: در صورت مشاهدهی اهمال با روسای اتحادیهها نیز از طریق کمیسیون نظارت به شدت برخورد خواهد شد. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان در بخشی دیگر از سخنانش پس از شنیدن نظرات اعضای کارگروه شورای آرد و نان استان اظهار کرد: دوگانهسوز کردن و چندگانهسوز کردن نانواییها با توجه به قطع مکرر گاز و برق در استان در اولویت است و در زمینه مصوب شده که بانک سپه با پرداخت تسهیلات، زمینهی حمایت از این برنامهی مرتبط با پدافند غیرامل را به عنوان تکلیف و وظیفه شتاب دهد. دکتر دلقپوش در پایان خاطر نشان کرد: پس از این به افراد بدون پروانهی کسب هم هیچگونه خدمات ارائه نخواهد شد و سهمیههای این واحدها قطع میشود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.