هاتفخبر – در ایران میتوان به ضرس قاطع گفت که کسی نیست که علی کریمی را نشناسد، بازیهای زیبا، جذاب، تکنیکی و تاریخی او سبب شده که لقب «جادوگر» برای او ماندگار شود اما حالا «جادوگر» میخواهد میدان بازی را عوض کند و پس از درگیری سالیان گذشتهاش که با سینهچاکان فدراسیون داشته، میخواهد با محبوبیت خود سنگرهای آهنین و مستحکم آنها را فتح نماید.
هاتفخبر – در ایران میتوان به ضرس قاطع گفت که کسی نیست که علی کریمی را نشناسد، بازیهای زیبا، جذاب، تکنیکی و تاریخی او سبب شده که لقب «جادوگر» برای او ماندگار شود اما حالا «جادوگر» میخواهد میدان بازی را عوض کند و پس از درگیری سالیان گذشتهاش که با سینهچاکان فدراسیون داشته، میخواهد با محبوبیت خود سنگرهای آهنین و مستحکم آنها را فتح نماید. پرسشی که این روزها ذهن خیلیها را به خود معطوف داشته این است که آیا «جادوی» محبوبیت «جادوگر» این امکان و فرصت را به او میدهد تا بازی، بازیگران این میدان را خراب کند؟ علی کریمی ملیپوش محبوب پیشین فوتبال ایران که تجربهی بازی در بوندسلیگای آلمان را نیز دارد، حالا خود را برای دستیابی به صندلی ریاست فدراسیون فوتبال ایران آماده کرده است و چهرههای دیگر محبوب فوتبال ایران همچون مهدی مهدویکیا و خداد عزیزی را با خود همراه کرده و قصد دارد در برنامهی رایگیری فدراسیون بر کاندیداهایی که گزینهی حکومت محسوب میشوند، غلبه کند. خیلیها از آلان او را بازندهی این میدان میدانند و میگویند مگر لابی قدرت اجازهی این تغییر و تحول بنیادی را امکانپذیر میکند؟ پس از اصلاحاتی که در اساسنامهی فدراسیون شده امکان حضور فوتبالیها و فنیکاران فوتبال بیش از پیش در انتخابات هیات رئیسهی فدراسیون فراهم گردیده اما هنوز سد محکم لابیگری برای «جادوگر» مسالهساز است.
علی کریمی کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران پس از اعلام آمادگی برای شرکت در این انتخابات به طور رسمی هم به عنوان یکی از کاندیداها نامنویسی کرد و این اقدام او ثبت شده است. حالا حضور یک بازیکن مردمی و محبوب فوتبال ایران در انتخابات فدراسیون فوتبال کشور حساسیت این دوره از انتخابات را نیز افزایش داده است. آیا علی کریمی با محبوبیت وسیع خود خواهد توانست نظر اکثریت ۷۴ عضو مجمع عمومی انتخابات هیات رئیسهی فدراسیون را به خود جلب کند و حمایت جامعهی فوتبالی و شخصیتهای ورزشی عضو این مجمع را به دست آورد؟ مهدی مهدویکیا بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران که او هم همچون کریمی محبوب بوده و هست در بارهی این رخداد منحصر به فرد میگوید: «این یک اتفاق بسيار مفيد براى فوتبال ايران است. ما همگى از علی کریمی حمایت خواهيم كرد.» اما آیا تنها این پشتیبانی که به دنبال وجود صلاحیت فنی و حرفهیی علی کریمی میآید، قادر خواهد بود مسیر سخت و دشوار گزینش «جادوگر» را برای ریاست فدراسیون فوتبال هموار سازد؟ خیلیها ناامید هستند و میگویند اشخاصی که میتوانند رای دهند، در طول سالهای گذشته با حکم مسوولان حکومتی در سمتهای خود قرار گرفتهاند و لابیگریها کار او را دشوار خواهد کرد. حال پرسش این است که ساختار موجود اجازه خواهد داد تا یک چهرهی مستقل بتواند سکان هدایت فدراسیون فوتبال کشور را به دست گیرد؟ حالا باید منتظر بمانیم و ببینیم که در روز دهم اسفند ماه امسال آیا علی کریمی میتواند بر روی رای مثبت شمار قابل توجهی از مدیران عامل باشگاهها، مسوولان و نمایندههای هیاتهای فوتبال استانهای کشور حساب باز کند یا نه؟
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.