هاتفخبر – رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی کشور از تداوم مشکل آلودگی هوا به علت کم بارش بودن تا اواخر بهمن ماه امسال خبر داد.
هاتفخبر – رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی کشور از تداوم مشکل آلودگی هوا به علت کم بارش بودن تا اواخر بهمن ماه امسال خبر داد. به گزارش «هاتفخبر» به نقل از خبرگزاریها احد وظیفه با اشاره به اینکه نیمهی اول دیماه در کشور به شدت کم بارش بوده است، اظهار کرد: پیشبینی میشود که این میزان کم بارشی در ایران تا شش هفتهی آینده (اواخر بهمن ماه ۱۳۹۹) نیز ادامه پیدا کند. این درحالی است که دی و بهمن ماه زمان ورود سامانههای بارشی از جنوب و جنوب غرب به کشور است و متاسفانه آنومالی(بیهنجاری) بارشها در روزهای آینده بهویژه در نوار غربی و جنوبی کشور منفی خواهد بود. وی با بیان اینکه علاوه بر کمبارشی با افزایش دما نسبت به میانگین بلندمدت و کاهش باد نیز در کشور در چند هفتهی آینده مواجه خواهیم بود، تصریح کرد: امیدوار هستیم که قدری از این کمبارشیها در اسفند ماه امسال جبران شود. رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی ادامه داد: برقراری جوی آرام در کشور سبب افزایش غلظت آلایندههای جوی میشود از اینرو دور از انتظار نیست که مشکل آلودگی هوا در کشور در نیمهی دوم بهمن ماه ادامه داشته باشد.
وظیفه با اشاره به اینکه بر اساس بررسیهای سازمان هواشناسی در هفتههای گذشته در تهران در سطوح بالای جو – فاصلهی حدود ۱۲ تا ۱۳ کیلومتری از سطح زمین- وزش باد نداشتهایم و جو کاملاً پایدار بوده است، گفت: پیشبینی میشود که در هفتهی آینده نیز کماکان کلانشهرهای کشور با آلودگی هوا مواجه باشند. به گفتهی وی از آغاز پاییز امسال تاکنون در کشور حدود ۷۱ میلیمتر بارش داشتهایم، اظهار کرد: این میزان نسبت به بلندمدت کشور حدود سه درصد کمتر بوده است. از سویی دیگر برخی از استانها همچون سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی و هرمزگان بهشدت کمبارش بودهاند و بارشها در برخی دیگر از استانها همچون آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، سمنان، کرمان، کرمانشاه، گلستان، گیلان، لرستان و مازندران کمتر از حد نرمال گزارش شده است. حالا باید منتظر ماند و دید که با بارشهای کمتر از حد نرمال استان گیلان و همچنین مسالهی استفاده از سوخت مایع(مازوت) در نیروگاههای استان که در پی کاهش میزان گاز ارائه شده به نیروگاهها مصرف میشود، هوای دلپذیر گیلان را نیز مورد تاثیر قرار میدهد و یا اینکه نغییرات جوی به کمک گیلان میآید و بارندگیها مانع از آلودگی هوا در این استان زیبا خواهد شد؟
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.