هاتفخبر – معاون امور فرهنگی و رسانهی ادارهی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان در «آیین تجلیل از تلاشگران ترویج کتاب و کتابخوانی گفت: بایدا از تلاشهای همکارانم در برگزاری این نشست که به دلیل شرایط کرونایی به طور محدود و با رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی برگزار شده است، قدردانی کنم.
هاتفخبر – معاون امور فرهنگی و رسانهی ادارهی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان در «آیین تجلیل از تلاشگران ترویج کتاب و کتابخوانی گفت: بایدا از تلاشهای همکارانم در برگزاری این نشست که به دلیل شرایط کرونایی به طور محدود و با رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی برگزار شده است، قدردانی کنم. به گزارش «هاتفخبر» حسین ابراهیمیان با اشاره به اینکه هر ساله در «هفتهی کتاب» از تلاشگران ترویج کتاب و کتابخوانی تجلیل به عمل میآمد اما در سالهای گذشته این برنامه به شکلی بسیار باشکوه و در نمایشگاه بزرگ کتاب گیلان انجام میشد، گفت: متاسفانه امسال به دلیل وضعیت قرمز «کرونایی» ناچار به برگزاری محدود این برنامه شدیم. وی ادامه داد: حقیقتاً همهی کسانی که در زمینهی ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه تلاش میکنند و با تمام قدرت و نیرو در برابر رقیب جدید کتاب که فضای مجازی است، همت میکنند، قابل ستایش و تجلیل هستند و ما برای نمونه به چند تن از این فعالان هدیهیی به رسم یادبود اهدا میکنیم. ابراهیمیان با اشاره به شعار امسال «هفتهی کتاب و کتابخوانی» که «دانایی؛ توانایی است» بوده گفت: اگر میخواهیم از نظر اخلاقی. اجتماعی، فرهنگی و علمی به سطح بالاتری در جامعه برسیم لازم است کتاب بخوانیم. چون دانایی حاصل نمیشود مگر با مطالعه و پژوهش مبتنی بر خواندن کتاب. معاون امور فرهنگی و رسانهی ادارهی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان سپس به برخی شاخصهای خوب استان در زمینهی کتاب اشاره کرد و گفت: مثلاً در زمینهی فعالیت ناشران گیلان جزو استانهای برتر کشور است. وی ادامه داد: همچنین در زمینهی تعداد کتابهای چاپ شده در استان وضعیت خوبی حاکم است به طوری که در طول سال ۸۰۰ تا ۸۵۰ عنوان کتاب در استان گیلان چاپ و منتشر میشود. ابراهیمیان سپس با اشاره به اینکه برنامهی امروز برای تجلیل از فعالانی است که در زمینهی کتاب و کتابخوانی در چرخهی این فعالیت فرهنگی تلاش میکنند. از ناشران گرفته تا کتابفروشان، نویسندگان و نشریات و پایگاههاتی اطلاعرسانی که هر یک به سهم خود اهمیت مقولهی کتاب را درک کرده و فعالیتهایی موثر و مفید دارند
فعالان فرهنگی ترویج کتاب و کتابخوانی گیلان تجلیل شدند در ادامه معاون امور فرهنگی و رسانهی ادارهی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان در این برنامه که صبح روز پنجشنبه ۲۹ آبانماه ۱۳۹۹ برگزار شد، از 18 فعال فرهنگی ترویج فرهنگ کتاب و مطالعه در استان تجلیل کرد. تجلیلشدگان هفت کتابفروشی، چهار ناشر، چهار مولف و سه تن از دستاندرکاران رسانههای گروهی استان گیلان بهعنوان فعالان فرهنگی برگزیدهی استان در ترویج فرهنگ کتاب در سال 1399 بودند. بر پایهی این گزارش از مدیران کتابفروشیهای عبادی تالش(بهرام عبادی جوکندان)، میرزایی بندرانزلی(قهرمان میرزایی)، مولاپناه صومعهسرا(عبدالرضا مولاپناه گشتی)، شهرکتاب لاهیجان(علی رضایی)، ققنوس رضوانشهر(فریما خوشابری)، مرکز فرهنگی آسمان رشت(نازلی هجری ظریفی) و فرازمند رشت(ابراهیم فرازمند) بهعنوان کتابفروشیهای برگزیده تجلیل شدند. همچنین مدیران مسوول انتشارات الهام اندیشه لاهیجان(پیام یوسفی)، پوررفیع رشت(مجید پوررفیع)، بهشت گمشده رشت (حسن دادرس) و رج{دفاع مقدس}رشت (اسماعیل محمدپور) بهعنوان ناشران برگزیده و زینب صادقی(من طلای سبز گیلان هستم – نشر الهام اندیشه لاهیجان)، ثنا حسینپور(سفر پرماجرای من و ماندانا – نشر دهسرا رشت)، رومینا تسلیمی نودهی (مردی که از شغال میترسید – نشر هنر زرین لنگرود) و احمد پرمهر(نشر الهاماندیشه) بهعنوان مولفان برگزیده تجلیل گردیدند. در این برنامه همچنین از مرضیه ضامن، فاطمه لطیفی و سیدحسین ضیابری«مدیر مسوول هفتهنامهی هاتف» نیز بهعنوان تلاشگران تبلیغ و ترویج فرهنگ مطالعه در مطبوعات و رسانههای استان گیلان قدردانی شد. سیدحسین ضیابری سیدین در گفتوگو با خبرنگار «هاتفخبر» تااکید کرد: مقولهی کتاب از روز نخست انتشار نشریه تاکنون مورد توجه «هاتف» بوده و هست. وی ادامه داد: در هفتهنامهی «هاتف» فعالیتهای متنوعی در زمینهی کتاب انجام میشود. مثلاً ستونی به نام «تازههای کتاب در ایران» وجود دارد که از سال ۱۳۷۸ تاکنون کتابهایی که به وسیلهی انتشاراتیهای معتبر کشور در زمینهی ادبیات، رمان، علوم اجتماعی، جامعهشناسی و… چاپ و منتشر میشود با نگاهی تحلیلی معرفی میشوند. ضیابری گفت: همچنین برخی از کتابها که از اهمیتی ویژه برخوردار هستند و بیشتر مورد توجه جامعه قرار گرفتهاند به صورت تفصیلی مورد بررسی و نقد و نظر قرار میگیرند. مدیر مسوول هفتهنامهی «هاتف» ادامه داد: آثار نویسندگانی که جایزهی بینالملل و جهانی میگیرند و در نشریات معتبر جهان با آنها مصاحبه و گفتوگو میشود، نیز در صفحهی ششم هفتهنامه به وسیلهی مترجم «هفتهنامه هاتف» از این نشریات معتبر جهانی ترجمه شده و به طور اختصاصی در «هاتف» چاپ میشود. وی در ادامه خاطر نشان کرد: «هاتف» از معرفی کتابهایی که در گیلان چاپ و منتشر میشوند نیز غافل نیست و در ستونی ویژه در صفحهی پنجم نشریه با عنوان «کتاب گیلان» این کتابها را همراه با چاپ روی جلد آنها معرفی میکند. سیدحسین ضیابری سیدین در پایان اظهار کرد: همهی مولفان و ناشران گرامی گیلانی که علاقهمند به معرفی کتاب چاپ شدهی خود هستند کافی است یک نسخه از کتاب خود را به نشانی: رشت – صندوق پستی ۳۷۸۸ – ۴۱۶۳۵ هفتهنامهی هاتف ارسال کنند، که اقدامات لازم برای معرفی آنها انجام شود. بدیهی است در برخی هفتهها ممکن است تراکم کتابهای رسیده برای یک ستون زیاد باشد اما هر کتابی که به نشریه ارسال شود ما خود را مسوول معرفی و اطلاعرسانی در آن زمینه میبینیم.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.