هاتفخبر – معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه استان گیلان از استانهای برتر کشور در تولید گوشت مرغ گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۷۵ هزار تن گوشت مرغ در بیش از ۸۰۰ مرغداری استان تولید شده و روانه بازار گردیده است.
هاتفخبر – معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با بیان اینکه استان گیلان از استانهای برتر کشور در تولید گوشت مرغ گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۷۵ هزار تن گوشت مرغ در بیش از ۸۰۰ مرغداری استان تولید شده و روانه بازار گردیده است. به گزارش «هاتف» از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، میرحجت علیاکبرنژاد از افزایش چهار درصدی تولید مرغ در استان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون، ۷۵ هزار تن گوشت مرغ در استان گیلان تولید شده که در مقایسه با همین مدت در سال گذشته دو هزار و ۵۰۰ تن بیشتر است. وی با بیان اینکه ۸۴۳ واحد مرغداری در استان گیلان فعالیت میکنند، افزود: این واحدهای مرغداری بیش از ۱۹ میلیون قطعه ظرفیت دارند و از توانمندیهای استان ما محسوب میشوند. علیاکبرنژاد ادامه داد: گیلان هماکنون۱۰ درصد گوشت مرغ کشور را تأمین میکند و در تولید مرغ اجداد نیز رتبهی برتر کشور را داریم.
وی به دیگر قابلیتهای استان گیلان در تولید گوشت مرغ اشاره نمود و خاطر نشان کرد: گیلان در تولید مرغ مادرگوشتی رتبهی دوم و تولید مرغ گوشتی کشور رتبهی پنجم را از آن خود کرده است. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: سال گذشته ۱۷۴ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شده که پیشبینی می شود این میزان امسال به ۱۸۰ هزار تن برسد. پ. ن.: اینکه استان گیلان جایگاهی خوب و ارزشمند در تولید مرغ در کشور داشته باشند یا نداشته باشد، فرقی برای مردم عادی و کوچهو بازار نمیکند، اگر اگر مرغهایی که تحوصیل مردم داده میشوند ارزانتر از دیگر استانهای کشور باشد میتواند در اقتصاد و معیشت خانوارهای گیلانی موثر و مفید باشد. سازمان جهاد کشوری باید تلاش کند تا همواره تولید بیشتر مرغ در استان گیلان این خوراکی پروتئینی به قیمتی به مراتب عادلانهتر به دست مردم استان گیلان برسد و در عرضه و ارائهی آن نیز نظارت شود تا نکات بهداشتی در این روزهای «کرونیی» رعایت شوند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.