هاتفخبر – تکنیک بنسای میتواند روشی مطمئن برای ایجاد و تقویت کسب و کار خلاق در تولید درختچههای مرتبط با درختان جنگلهای هیرکانی در استان گیلان باشد.
هاتفخبر – تکنیک بنسای میتواند روشی مطمئن برای ایجاد و تقویت کسب و کار خلاق در تولید درختچههای مرتبط با درختان جنگلهای هیرکانی در استان گیلان باشد. به گزارش «هاتفخبر» این هفته مدیرکل و معاونان ادارهی کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان به همراه کیمیا تنهایی معاون توسعهی مدیریت و منابع انسانی استانداری گیلان از فعالیتهای عباس اسلامیفر یکی از کارآفرینان موفق گیلان در زمینهی تولید درختچههای بنسای بازدید کردند. دکتر مسعود حلاجپور در این دیدار با اشاره به علاقهمندی ادارهی کل متبوع خود برای توسعهی همکاری با ادارهی کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: راهاندازی نمایشگاه و موزهی جنگلهای هیرکانی یکی از این فعالیتهای مشترک میتواند باشد که در حال برنامهریزی برای آن هستیم. وی گفت: در کنار آن میتوانیم از ظرفیت کارآفرینان در تولید محصولات مرتبط با این اموضوع هم ستفاده کنیم.
مدیر کل میراث فرهنگی استان گیلان ادامه داد: کسب و کارهای متناسب با محیط طبیعی و ظرفیتهای بومی استان میتوانند علاوه بر حفظ میراث و اصالت ما، زمینهساز اشتغالزایی و بهبود شرایط اقتصادی منطقه نیز باشند. دکتر حلاجپور افزود:همانطور که پرورش بنسای و فروش و صادرات آن از کشورهای آسیای شرقی و خاور دور همچون ژاپن و چین متداول است، ما نیز میتوانیم با برآورد شرایط، تحقیق در این زمینه و در صورت امکان فراهم کردن شرایط توسعه، در این ارتباط رشد و پیشرفت کنیم. گفتنی است بنسای (Bonsai) واژهیی ژاپنی است که معنای آن «کاشته شده در سینی یا گلدان» است. بنسای از دو واژهی bon به معنی سینی، ظرف یا گلدان کوچک یا کوتاه و sai به معنی درخت یا گیاه تشکیل شده است. اساس تولید گیاه به روش بنسای بر مبنای فرآیند نگهداری و پرورش درختان یا گیاهان، در گلدانهای نسبتا کوچک و تیمار آنها با روشهای خاص، برای رساندن به سنی مشخص گفته میشود که این فرآیند نیمی «هنر» و نیمی «فن باغبانی» است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.