هاتفخبر – پارسافر از پایان برداشت شکوفههای «بهار نارنج» با ۴۳۰ تن شکوفه در گیلان خبر داد.
هاتفخبر – پارسافر از پایان برداشت شکوفههای «بهار نارنج» با ۴۳۰ تن شکوفه در گیلان خبر داد. به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، منوچهر پارسافر گفت: کار برداشت شکوفههای «بهار نارنج» در استان گیلان به پایان رسیده است. گفتنی اینکه مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: برداشت شکوفههای «بهار نارنج» از اوایل اردیبهشت ماه در گیلان آغاز میشود و اواخر خرداد ماه نیز به پایان می رسد. وی با بیان اینکه در استان گیلان بیش از ۱۱ هزار هکتار باغ مرکبات وجود دارد، افزود: شهرستان رودسر، لنگرود، املش، لاهیجان و تالش از مهمترین مناطق رویش «بهار نارنج» در استان هستند. پارسافر همچنین اعلام کرد: امسال ۴۳۰ تن از باغهای مرکبات گیلان «بهار نارنج» برداشت شده که ارزش ریالی این میزان محصول ۱۰۷ میلیارد ریال ارزیابی میشود.
وی به نقش گلهای «بهار نارنج» در تغذیهی سالم اشاره نمود و تصریح کرد: از این شکوفهها برای تهیهی مربا، دمنوش، عرق و شربت استفاده میگردد. برگزاری جشنوارهی «بهارنارنج» جشنوارهیی بوده که توجه بسیاری از گیلانیان و حتی هموطنان ما را در دیگر استانهای کشور به خود جلب کرده بود که امسال به دلیل «شسیوع ویروس کرونا» این جشنواره برگزار نشد و پایانی غمانگیز را برای برداشت این گلهای زیبا رقم زد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.