هاتفخبر – مدیرکل بهزیستی استان گیلان از فعالیت مجدد مهدهای کودک گیلان که از ماه اسفند سال گذشته با شیوع «ویروس کرونا» تعطیل شده بودند، روز شنبه ۲۴ خرداد ماه ۱۳۹۹ خبر داد و گفت: بر اساس مجوز «ستاد ملی مدیریت و مبارزه با کرونا» همزمان با سراسر کشور و با رعایت اصول بهداشتی فعالیت مهدهای کودک از سر گرفته شده است.
هاتفخبر – مدیرکل بهزیستی استان گیلان از فعالیت مجدد مهدهای کودک گیلان که از ماه اسفند سال گذشته با شیوع «ویروس کرونا» تعطیل شده بودند، روز شنبه ۲۴ خرداد ماه ۱۳۹۹ خبر داد و گفت: بر اساس مجوز «ستاد ملی مدیریت و مبارزه با کرونا» همزمان با سراسر کشور و با رعایت اصول بهداشتی فعالیت مهدهای کودک از سر گرفته شده است. به گزارش «هاتفخبر» دکتر حسین نحوینژاد گفت: پروتکلهای تخصصی با تاکید بر رعایت نکات بهداشتی، مراقبتی و تعیین استانداردهای لازم تدوین شدهاند که دستاندرکاران مهدهای کودک موظف به اجرای آن هستند.
مدیر کل بهزیستی استان گیلان افزود: استفاده از وسایل حفاظت شخصی شامل ماسک و دستکش، گندزدایی روزانه، رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، تبسنجی از کودکان و پرسنل، تعیین حد متعارف فاصله با کودکان، بررسی هر روزهی احتمال ابتلای اعضای خانواده و دیگر افراد نزدیک و در تماس با کودک و مربیان از جمله موارد این پروتکلها است. وی اظهار کرد: با توجه به پروتکل بازگشایی مهدهای کودک ظرفیت پذیرش کودکان در مناطق سفید برای گروههای سنی زیر دو سال و دو تا چهار سال با نصف ظرفیت و برای گروههای سنی چهار تا شش سال به صورت آزاد، برای مناطق زرد در گروه سنی زیر دو سال و دو تا چهار سال با نصف ظرفیت و در گروه چهار تا شش سال نیز با نصف ظرفیت با اولویت کودکان مادران شاغل و در مناطق قرمز برای دو گروه سنی زیر دو سال و دو تا چهار سال با یک سوم ظرفیت و برای گروه سنی جهارتا شش سال نیز با نصف ظرفیت با اولویت پذیرش کودکان مادران شاغل تعیین شده است. دکتر حسین نحوینژاد خاطر نشان کرد: بر پایهی مصوبات «ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا» و ابلاغ دستور تعطیلی مهدهای کودک از ابتدای ماه اسفند ۱۳۹۸ فعالیت حضوری مهدها به صورت کامل متوقف شد که این مهم آسیبهایی شامل از دست رفتن درآمد این مراکز را در پی داشته است.
وی بیان نمود: در این مدت به منظور کاهش آسیبهای وارده به مهدهای کودک اقداماتی با همفکری و هماندیشی با نمایندگان مهدهای کودک در کشور و استان انجام شد که قرار گرفتن نام مهدهای کودک در فهرست نهایی مشاغل زیاندیدهی ناشی از کرونا، استفاده از بیمهی بیکاری مربیان شاغل در مهدهای کودکی که کارفرما بر اساس قانون کار برای آنان حق بیمه پرداخت کرده، بر اساس قرار گرفتن نام مهدها در زمرهی شغلهای زیان دیده از کرونا و ابلاغ بخشنامهی مبتنی بر حمایت از منافع عالی کودکان و تاکید بر رعایت قرارداد بین والدین و مهدهای کودک از جمله این اقدامات است. گفتنی اینکه پویش «همدلی بخشش اجارهی مهدهای کودک در گیلان» نیز از دیگر اقدمات بهزیستی بود که با پیگیریهای به عمل آمده در سراسر استان و در تماس با مالکان مهدهای کودک استیجاری، رضایت ۵۸ مالک برای بخشش کامل یا بخشی از اجارهی بهای مهدهای کودک در زمان تعطیلی ناشی از شیوع «ویروس کرونا» جلب شد. بر پایهی آخرین آمار ٤٧٩ مهدکودک شهری، روستایی و حاشیهی شهر با حدود دو هزار مربی به ١٤ هزار و ۵۰۰ کودک در استان گیلان فعالیت میکنند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.