هاتفخبر- رئیس اتحادیهی رستورانداران و سلفسرویسها از کاهش ۳۰ تا ۳۵ درصدی فروش رستورانها در پی شیوع «ویروس کرونا» در ایران خبر داده است.
هاتفخبر- رئیس اتحادیهی رستورانداران و سلفسرویسها از کاهش ۳۰ تا ۳۵ درصدی فروش رستورانها در پی شیوع «ویروس کرونا» در ایران خبر داده است. اصغر میرابراهیمی به «ایسنا» گفت: به مردم توصیه و سفارش میکنم که در رستورانها «تجمع نکنند» و «به صورت بیرونبر از رستورانها غذا تهیه کنند.» میرابراهیمی همچنین تاکید نموده است: رستورانها موظف شدهاند غذای «کاملاً پخته» عرضه کنند و از فروش غذاها و خوراکیهای «خام و نیمپز» خودداری نمایند. گفتنی است این روزها شهروندان گیلانی نیز باید بیش از پیش به تغذیهی سالم و بهرهگیری از مواد خوراکی مناسب اقدام کنند و به طوری که کارشناسان تغذیه عنوان میکنند برای پیشگیری از ابتلا به «کروناویروس» سیستم دفاعی بدن خود را با استفاده از ویتامینها به ویژه ویتامینهای «آ» و «ث» و همچنین «فیبر» و میوهجات و سبزیهای تازه، قویتر کنند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.