کد خبر : 24301
تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۱

مدیر کل بیمه سلامت گیلان: آزمون وسع؛ اعتبارات بخش سلامت را به سمت عدالت هدایت می‌کند

مدیر کل بیمه سلامت  گیلان: آزمون وسع؛ اعتبارات بخش سلامت را به سمت عدالت هدایت می‌کند

هاتف‌خبر – مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان در نشست هم‌اندیشی با دست‌اندرکاران رسانه‌های گروهی استان گیلان، تاکید کرد که آزمون وسع، اعتبارات مربوط به بخش سلامت را به سمت عدالت هدایت می‌کند.

   هاتف‌خبر – مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان در نشست هم‌اندیشی با دست‌اندرکاران رسانه‌های گروهی استان گیلان، تاکید کرد که آزمون وسع، اعتبارات مربوط به بخش سلامت را به سمت عدالت هدایت می‌کند.
به گزارش «هاتف‌خبر» دکتر علی اکبری با تأکید بر اینکه با اجرای آزمون وسع اعتبارات بخش سلامت به سمت عدالت سوق می‌یابد، هدف از اجرای آن را کاهش چتر پوشش بیمه‌یی ندانست و گفت: مهلت مراجعه برای تعیین تکلیف بیمه سلامت در اجرای این آزمون شش ماه خواهد بود.
وی در این نشست که با هدف و موضوع بررسی اطلاع‌رسانی طرحهای نوین بیمه سلامت برگزار شده بود، آخرین مهلت شرکت در آزمون وسع و فراهم آوردن زمینه‌ی مشارکت قشرهای مختلف اجتماعی در این آزمون بیمه‌شدگان را تشریح کرد و گفت: برگزاری آزمون وسع می‌تواند به برقراری عدالت در بخش سلامت کمک کند و وضعیت توانایی مالی بیمه‌شدگان را به درستی شفاف‌سازی نماید.


مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان سپس با اشاره به اینکه بند الف ماده‌ی 70 برنامه‌ی ششم توسعه در ارتباط با موضوع بیمه‌ی اجباری همه‌ی افراد جامعه تاکید دارد، خاطر نشان کرد: رسانه‌های گروهی بهترین و کارآمدترین ابزار برای فراهم کردن مشارکت همگانی در اجرای این طرح هستند.
دکتر علی اکبری سپس گفت: مطابق قانون همه‌ی افراد جامعه باید زیرپوشش بیمه قرار گیرند به این ترتیب همه‌ی افرادی که بدون پوشش بیمه‌یی هستند، باید برای تعیین تکلیف و برخورداری از بیمه اقدام کنند.
مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان خاطر نشان کرد: هم‌اکنون دولت برای پرداخت حق بیمه کمک می‌کند اما زمانی که ارزیابی وسع کامل شد این کمک متناسب با نتایج ارزیابیها تداوم خواهد یافت.
وی افزود: میزان مشارکت بیمه‌شدگان پس از انجام آزمون وسع و ارزیابی آن از صفرتا ١٠٠درصد حق بیمه متفاوت خواهد بود.
مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان گفت: بر پایه‌ی انجام آزمون وسع افراد جامعه به چندین دهک تقسیم می‌شوند که اگر افراد در دهکهای یک، دو و سه قرار بگیرند یعنی از نظر منابع درآمدی و مالی زیر ۴۰ درصد «حداقل حقوق قانون کار» درآمد داشته باشند، 100 درصد حق بیمه‌ی آنها را دولت پرداخت می‌کند.
دکتر اکبری افزود: همچنین افرادی که در دهک چهارم قرار می‌گیرند یعنی بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصد «حداقل حقوق قانون کار» درآمد داشته باشند، ۵۰ درصد حق بیمه آنها به وسیله‌ی دولت پرداخت می‌شود و ۵۰ درصد بیمه بر عهده خودشان است.
وی ادامه داد: افرادی هم که در دهک پنج به بالا قرارگیرند و درآمد آنها بیش از «حداقل حقوق قانون کار» است ۱۰۰ درصد حق بیمه‌ی آنها بر عهده‌ی خودشان است.
دکتر علی اکبری با بیان اینکه هم‌اکنون حق بیمه بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد بیمه‌شدگان سلامت را دولت پرداخت می‌کند، اظهار کرد: مهلت مراجعه برای تعیین تکلیف بیمه افراد جامعه هم شش ماه است.
وی با بیان اینکه میزان مشارکت در پرداخت حق بیمه بر اساس نتایج ارزیابی و آزمون وسع مشخص می‌شود، گفت: اگر نتایج این ارزیابی نشان داد که افراد توانایی مالی مناسبی دارند، در تأمین بخشی از حق بیمه‌ی خود مشارکت می‌کنند.
مدیر کل بیمه سلامت استان گیلان همچنین تاکید نمود: اگر افراد بیمه شده نسبت به تعیین تکلیف وضعیت خود از طریق آزمون وسع اقدام نکنند باید حق بیمه خود را به طور کامل پرداخت نمایند.
دکتر علی‌اکبری با تأکید بر اینکه با اجرای آزمون وسع اعتبارات بخش سلامت به سمت عدالت هدایت می‌شود، خاطر نشان کرد: هدف از اجرای این مصوبه‌ی قانونی، کاهش چتر پوشش بیمه‌یی نیست بلکه اجرای عدالت بیمه‌یی است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.