کد خبر : 23979
تاریخ انتشار : جمعه ۱ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۹

شهردار رشت پیگیر سرمایه‌گذاری شرکتهای آلمانی در مرکز گیلان است

شهردار رشت پیگیر سرمایه‌گذاری شرکتهای آلمانی در مرکز گیلان است

هاتف‌خبر – شهردار رشت در گفت‌وگو و دیدار با کاردار سفارت جمهوری فدرال آلمان که روز چهارشنبه ۳۰ امرداد ماه ۱۳۹۸ انجام شد، تاکید کرد: تلاش می‌کنیم تا زمینه‌های سرمایه‌گذاری کشور آلمان با شهرداری رشت فراهم شود.

   هاتف‌خبر – شهردار رشت در گفت‌وگو و دیدار با کاردار سفارت جمهوری فدرال آلمان که روز چهارشنبه ۳۰ امرداد ماه ۱۳۹۸ انجام شد، تاکید کرد: تلاش می‌کنیم تا زمینه‌های سرمایه‌گذاری کشور آلمان با شهرداری رشت فراهم شود.
به گزارش «هاتف‌خبر» از واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری رشت ظهر چهارشنبه‌ی گذشته دکتر ناصر حاج‌محمدی در نشست با کاردار سفارت جمهوری فدرال آلمان با خوشامدگویی به میهمانان شهرباران بر ارتباط و همکاری دو جانبه تاکید کرد.
شهردار رشت ابتدا به تشریح ویژگیهای رشت از جنبه‌های مختلف پرداخت و سپس به مواردی از زمینه‌های همکاری اشاره نمود و گفت: شهر رشت بازارهای کهن و بافت فرهنگی بسیار غنی و پرجاذبه دارد که سالانه بیش از ۳۰ میلیون گردشگر به این شهر سفر می‌کنند.
دکتر حاج‌محمدی سپس گفت: با اتفاقات خوبی که رقم زده می‌شود باید پذیرای گردشگران‌ آلمانی نیز در شهرباران باشیم و ما تلاش می‌کنیم تا زمینه‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری آلمان با شهرداری رشت رقم بخورد.
وی با اشاره به موضوع حفاظت از محیط زیست، مدیریت پسماندها و وجود دفنگاه‌های قدیمی و با توجه به اینکه اقدامات خوبی در کشور آلمان در این زمینه صورت گرفته، یادآور شد: تکنولوژی و امکانات بسیار خوبی در ارتباط با تولید کود کمپوست از زباله در کشور آلمان وجود دارد و یکی از شهرهای ایران‌(کرمانشاه) هم از تکنولوژی یک شرکت آلمانی در این زمینه استفاده می‌کند که به همین دلیل ما از مدیر عامل شرکت کود آلی کرمانشاه برای بازدید از دفنگاه زباله سراوان و نحوه‌ی مدیریت پسماندهای رشت دعوت کرده‌ایم.


شهردار رشت با اشاره به شباهتهای فراوان شهرهای آلمان با شهرهای ایران گفت: میزان بارندگیها، وضعیت محیط زیست و وجود جنگلهای پیرامونی، امکان دفن زباله را در شهرهای هر دو کشور فراهم نمی‌کند به همین دلیل انتظار استفاده‌ی بهینه از تکنولوژی روز دنیا در جهت بهبود کیفیت ویژگیهای محیط زیست وجود دارد.
دکتر حاج‌محمدی سپس ادامه داد: تولید بدون‌ چون و چرای پسماندها از مسائلی است که امروزه شهرهای شمالی ایران را تحت‌الشعاع خود قرار داده، که به نوعی باید مدیریت شود.
شهردار رشت در ادامه با اشاره به وجود دو رودخانه‌ی «زرجوب» و «گوهررود» در شهر رشت گفت: این دو رودخانه نیازمند حفاظت و برنامه‌ریزی هستند و این اطمینان وجود دارد که با همکاری و مشارکت نهادهای مرتبط، از پتانسیلهای موجود برای لایروبی این رودخانه‌ها استفاده شود.
وی سپس به ظرفیتها و توانمندیهای شهر رشت در جذب گردشگر نیز اشاره کرد، لقب شهر رشت را به شهر «شبهای روشن»، پخت انواع غذاها و نانهای محلی در رشت، ثبت رشت به عنوان شهر خلاق خوراک‌شناسی یونسکو و فرهنگ اصیل این شهر را در جذب گردشگر موثر دانست و توضیحاتی درباره‌ی قدمت فرهنگی رشت داد و گفت: این شهر از قدیم به دروازه‌ی فرهنگ و تمدن ایرانزمین معروف بوده و هم‌اکنون نیز جزو ۱۵ کلانشهر ایران است.

کاردار سفارت جمهوری فدرال آلمان در گفت‌وگو با شهردار رشت:

بازدید از رشت به من نشان داد که باید با اعتماد به نفس و امیدواری بیشتر گام برداریم

در ادامه‌ی این نشست کاردار سفارت جمهوری فدرال آلمان در ایران نیز با بیان اینکه مراکز و مناطق فرهنگی فراوان و متعدد در ایران وجود دارد، اظهار کرد: رشت یکی از این مناطق فرهنگی است.
آقای الیور اشنا کنبرگ گفت: بیشتر محورهای تمرکز در سفارتخانه‌ها معطوف به مسائل سیاسی است اما سفر به دیگر نقاط کشور، آرامش و اعتماد کاری فراوانی را فراهم می‌کند.
وی افزود: واضح است که برای برقراری تجارت و ایجاد رفاه بیشتر برای مردم باید تلاش فراوانی شود و نباید از تلاش برای آینده دست برداشت و به دلیل وجود تحریمها ناامید شد.
کاردار سفارت جمهوری فدرال آلمان سپس گفت: بازدید از رشت به من نشان داد که باید با اعتماد به نفس و امیدواری بیشتر برای آینده گام برداشته شود و باید تجارت بین دو کشور به سطحی مشابه سطح گذشته و فراتر از آن برسد.


آقای الیور اشنا کنبرگ با اشاره به برخی همکاریها و روابط دوجانبه در زمینه‌های مختلف گفت: حدود سه سال است که قرارداد همکاری بین سازمان‌ حفاظت محیط زیست دو کشور ایران و آلمان‌ در زمینه‌ی حفظ شرایط اقلیمی، مدیریت منابع آبی، حفاطت از طبیعت و بهره‌برداری از انرژی وجود دارد و علاوه بر آن امکان همکاری در زمینه‌ی امحای زباله و بهره‌وری انرژی در سطح شهری و منطقه‌یی نیز بین دو کشور هست.
این مقام سفارت آلمان در ایران سپس گفت: همکاری نزدیک نیز بین دانشگاه‌های ایران و آلمان وجود دارد و بورسیه‌ی تحصیلی برای علاقه‌مندان تحصیل در آلمان ارائه می‌شود.
وی سپس با اشاره به فعالیتهای فرهنگی آلمان در شهرهای مختلف ایران خاطر نشان‌ کرد: شهری که امروز با آن آشنا شده‌ایم شباهتهای فراوانی با شهرهای آلمان دارد و به همین دلیل دیگر همکاران سفارت آلمان را ترغیب و تشویق خواهم کرد تا به رشت سفر کنند.‌
گفتنی است در این دیدار جمعی از معاونان شهردار و علیرضا قانع سرپرست مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل نیز حضور داشتند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.