هاتفخبر- با برگزاری نشست هماندیشی دانشآموختگان «دبیرستان ماندگار شهید بهشتی رشت» مقدمات کار برای برگزاری آیین یکصدسالگی این دبیرستان در مهر ماه امسال فراهم شده است.
هاتفخبر- با برگزاری نشست هماندیشی دانشآموختگان «دبیرستان ماندگار شهید بهشتی رشت» مقدمات کار برای برگزاری آیین یکصدسالگی این دبیرستان در مهر ماه امسال فراهم شده است. به گزارش «هاتفخبر» مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان در این نشست گفت: تأسیس بنیاد علمی و فرهنگی دانشآموختگان «دبیرستان ماندگار شهید بهشتی رشت» گامی مهم و دارای ارزش در جهت گسترش فعالیتهای فرهنگی و نهادینه شدن مرجعیت علمی این مدرسه در استان، کشور و حتی جهان است. به گزارش ادارهی اطلاعرسانی و روابط عمومی ادارهی کل آموزش و پرورش استان گیلان، نادر جهانآرای در این نشست هماندیشی که تنی چند از دانشآموختگان «دبیرستان ماندگار شهید بهشتی رشت» حضور داشتند، با تشریح ویژگیهای این بنیاد علمی و فرهنگی گفت: برنامهریزی و سیاستگذاری در جهت شناسایی، هدایت و حمایتهای مادی و معنوی دانشآموزان برتر استان گیلان با اولویت مناطق محروم از اهداف مهم و اصلی «بنیاد فرهنگی و علمی دبیرستان شهید بهشتی رشت» است. وی افزود: این تشکل مردم نهاد میتواند با برگزاری نشستهای علمی با حضور استادان برجسته، ارائهی آموزشهای نوین، کمکهای پژوهشی به مدارس نابرخوردار و همچنین اهدای نشانهای علمی به دانشآموزان نخبه در تحقق اهداف ترسیم و تعیین شده گامهایی بلند و ارزشمند بردارد. مدیر کل آموزش و پرورش استان گیلان سپس با اشاره به برگزاری جشن یکصد سالگی «دبیرستان ماندگار شهید بهشتی رشت» در 11 مهر ماه امسال گفت: برای هرچه بهتر برگزار شدن این برنامه نیازمند حمایت همهی دانشآموختگان این دبیرستان و گروهها و تشکلهای مردم نهاد فرهنگی هستیم.
گفتنی اینکه یازدهم مهر ماه امسال آیین جشن یکصدسالگی «دبیرستان شهیدبهشتی(شاهپور) رشت» برگزار میشود. گذشته از قدمت و معماری تاریخی این دبیرستان آنچه نام آن را در دل شهر ماندگار کرده تقدیم چهرههایی بس ارزشمند به جهان دانش، تکنولوژی، سیاست، فرهنگ و… گیلان و ایران بوده که ارزش و اعتبار این دبیرستان کهن را بیشتر نمایان میسازد. چهرههایی موفق و سرشناس همچون دکتر محمد معین استاد بزرگ فرهنگ و ادب پارسی و مولف لغتنامهی معین، پروفسور مجید سمیعی نابغهی جراحی مغز و اعصاب جهان، پروفسور محمود بهزاد پدر علم زیستشناسی نوین ایران، پروفسور فضلالله رضا دانشمند برجستهی مهندسی برق، استاد هوشنگ ابتهاج شاعر برجستهی کشور، دکتر محمدباقر نوبخت معاون ریاست جمهوری و صدها چهرهی برتر و کمتر شناختهشدهی امروزی که هر یک در جای خود نیازمند پژوهش و بررسی بیشتر و معرفی بهتر به جامعه هستند. ساختمان دبیرستان شهید بهشتی امروزی در سال ۱۲۹۸ ساخته شد و در دوران پهلوی به نام «شاهپور» نامگذاری گردید. این ساختمان با توجه به پیشینهی کهن و اهمیت تاریخیاش در سال ۱۳۵۶ با شمارهی ۱۵۱۷ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. باید بدانیم که در سراسر کشور تنها ۵۰ مدرسهی ماندگار وجود دارد و این دبیرستان هم در شهریور ۱۳۹۱ به عنوان یکی از این پنجاه «دبیرستان ماندگار» کشور معرفی شده است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.