هاتفخبر – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مردم خواست تا هشداریهای بهداشتی پیشگیری از تب کریمه کنگو را جدی بگیرند.
هاتفخبر – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مردم خواست تا هشداریهای بهداشتی پیشگیری از تب کریمه کنگو را جدی بگیرند. به گزارش «هاتفخبر»، دکتر محمد عباسی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در گفتوگوی اختصاصی با پایگاه خبری «وبدا» با اشاره به اینکه در بیشتر مواقع بیماری تب کریمه کنگو در مراحل ابتدایی ابتلا با دارو درمان میشود، گفت: از ابتدای فصل گرما تاکنون ۱۴ نفر در گیلان به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شدند که با دارو درمان شدهاند. وی افزود: ماه گذشته یک پیرمرد ۷۰ ساله در استان گیلان که یک فروشندهی دام بود براثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داد. متاسفانه این فروشندهی دام به دلیل ابتلا به بیماری دیابت و نارسایی کلیوی و همچنین اعتیاد، تحمل درمان با دارو را نداشت و درگذشت.
دکتر عباسی با اشاره به ایجاد شرایط مناسب برای شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما، خاطر نشان کرد: این بیماری بیشتر بر اثر گزش کنه و همچنین دستکاری و له کردن آن، تماس با دام آلوده و یا تماس با خون و ترشحات لاشهی دام آلوده در زمان ذبح، مصرف گوشت و جگر خام یا نیم پخته و تماس با خون و ترشحات بیمار آلوده انتقال مییابد. وی به شهروندان سفارش کرد: از خرید و مصرف گوشتی که در خارج از کشتارگاهها ذبح شده است، جداً خودداری کرده و این محصول دامی را از مراکز توزیع زیرنظر دامپزشکی و بهداشت تهیه کنند. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان سپس تاکید کرد: شهروندان گوشت را پس از ۲۴ ساعت و دل، جگر و قلوهی دام را پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای معمولی یخچال مصرف کنند. گفتنی است تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و حیوان است. تب، درد شکم، گرفتگی عضلات و علائم سرماخوردگی از علائم ابتدایی این بیماری است که اگر به موقع برای درمان اقدام نشود، سبب خونریزی میشود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.