هاتفخبر – «چهارمین سمپوزیوم مرکز انرژی سبز ایران» با عنوان «توانمندسازی سازگاری با تغییر اقلیم از طریق ایجاد مرکز انرژیهای سبز(خورشیدی، باد و زیست توده)» روزهای 26 و 27 خرداد ماه امسال در دانشگاه گیلان برگزار شد.
هاتفخبر – «چهارمین سمپوزیوم مرکز انرژی سبز ایران» با عنوان «توانمندسازی سازگاری با تغییر اقلیم از طریق ایجاد مرکز انرژیهای سبز(خورشیدی، باد و زیست توده)» روزهای 26 و 27 خرداد ماه امسال در دانشگاه گیلان برگزار شد. به گزارش «هاتفخبر» این برنامهی علمی با مشارکت پژوهشگران دانشگاه تییوبرلین و شرکتهای ABC و Sun-farming کشور آلمان با محوریت «فناوریهای انتقال انرژی» به میزبانی دانشگاه گیلان و با حضور جمع پرشماری از پژوهشگران و دانشگاهیان در دو بخش عمومی و اختصاصی برگزار شده است. در بخش عمومی این سمپوزیوم که با حضور کارشناسان دستگاههای اجرایی و پژوهشگران مراکز پژوهشی داخل و خارج استان برگزار شد، تجارب موفق کشور آلمان در به کارگیری «فناوری انرژیهای سبز» در سه بخش انرژی خورشیدی، باد و زیستتوده به وسیلهی استادان آلمانی ارائه گردید و بر لزوم به کارگیری انرژی سبز و جایگزینی آن با انرژیهای فسیلی در راستای تامین انرژی مورد نیاز، کاهش گازهای گلخانهیی و سازگاری با تغییرات اقلیمی تاکید شد.
بخش تخصصی سمپوزیوم نیز با محوریت «بررسی و اصلاح سرفصل دروس مرتبط با انرژیهای سبز» در رشتههای مهندسی برق، مکانیک و مکانیزاسیون کشاورزی با مشارکت استادان گروههای مهندسی برق، مکانیک و مکانیزاسیون کشاورزی از دانشگاههای گیلان و تهران برگزار شد. در این بخش پژوهشگران با بررسی و نقد سرفصل دروس در رشته گرایشهای مرتبط، لیستی از دروس جدید مرتبط با انرژیهای تجدیدپذیر پیشنهاد کردند. اظهار تمایل دانشگاه تییو برلین به همکاری بیشتر با دانشگاه گیلان و تعریف پروژههای مشترک در قالب طرحهای حمایتی اتحادیهی اروپا از دستاوردهای جانبی این سمپوزیوم بود و گروه مکانیزاسیون کشاورزی هم مسوول پیگیری تعریف پروژهی مشترک با دانشگاه برلین گردید. گفتنی است همچنین مقرر شد «پنجمین و آخرین سمپوزیوم GECI» در دانشگاه سیستان و بلوجستان برگزار شود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.