هاتف خبر – تفاهمنامه گسترش همکاری بین سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و دانشگاه جامع علمی – کاربردی گیلان امضا شد.
هاتف خبر – تفاهمنامه گسترش همکاری بین سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و دانشگاه جامع علمی – کاربردی گیلان امضا شد. به گزارش “هاتف خبر” از واحد روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان، تفاهمنامه ی گسترش همکاریهای بین سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان به امضا طرفین رسید.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با استقبال از انعقاد این تفاهمنامه اظهار کرد: این تفاهمنامه با محوریت اجرای پروژه های تحقیقاتی، تربیت نیروی انسانی متناسب با نیاز بخش صنعت و بازار کار، برگزاری دوره های آموزشی، هدایت و همچنین حمایت از پایان نامه ها، امکانسنجی، مطالعه، برنامه ریزی و اجرای بازدیدهای دانشجویی از مراکز صنعتی و تولیدی به امضا رسیده است. دکتر فرهاد دلق پوش در این نشست بر اهمیت و جایگاه اثربخش ارتباط صنعت با دانشگاه تاکید کرد و گفت: صنعت می تواند به پشتوانه ی ارتباط مستمر و معنادار با برخورداری از دانش فنی دانشگاه، به تکنولوژی نوین و روزآمد تجهیز شود.
وی ادامه داد: هم اکنون بین مراکز علمی با کسب و کار و تولید، افتراق وجود دارد و لازم است به سمتی پیش برویم که پلهای ارتباط منطقی و علمی بین دانش و تولید ایجاد نماییم تا بتوانیم از مزایای آن به نحوی مطلوب استفاده کنیم. دکتر دلق پوش از دانشگاه به عنوان مزیت و ظرفیت ویژه برای هم افزایی یاد کرد و گفت: اگر جزیره یی و به صورت مجزا عمل کنیم عملاً زمان و فرصت را در عصر سرعت تکنولوژی از دست داده ایم و از بسیاری کشورهای همسطح، عقب خواهیم ماند. متولی صنعت، معدن و تجارت استان گیلان سپس تصریح کرد: حداقل ۴۰ درصد اشتغال استان برعهده ی بخش صنعت معدن و تجارت استان است و هم اکنون با فعالیت سه هزار و ۱۰۰ واحد صنعتی فعال بیش از ۸۲ هزار نفر فقط به صورت مستقیم در صنعت اشتغال دارند که خود این بخش فرصتی بزرگی برای استفاده ی مطلوب دانشگاه است. وی همچنین با اشاره به فعالیت ۱۰۲ هزار واحد صنفی تصریح کرد: در حوزه ی صنوف و بازار ۲۰۰ هزار نفر مشغول به کارند که البته ۱۱۲ معدن فعال با اشتغال یکهزار و ۷۸۰ نفر نیز در استان فعالیت دارند که مستعد آموزشهای تخصصی و کاربردی فارغ از مباحث نظری هستند. فرهاد دلق پوش تأکید کرد: استفاده از ظرفیت کارورزی برای دانشجویان و بازدید تخصصی از مراکز صنعتی و تولیدی می تواند به توانایی علمی دانشگاه توأم با تجربه و همچنین اجرای پروژههای پژوهشی منجر گردد. وی اظهار کرد: هم اکنون در گیلان کارخانجاتی در بخشهای مختلف صنعتی همچون تولید انواع کابل آلومینیومی در حال شکلگیری و راه اندازی هستند که حتی در خاورمیانه کم نظیرند. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان خاطر نشان کرد: راهبرد سازمانی ما بر حمایت از صنایع دانش بنیان و صادرات محور استوار است چرا که مزیت رقابت پذیری و میزان ارزش افزوده در آنها بیشتر از دیگر تولیدات صنعتی است. دکتر دلق پوش اذعان کرد: اعتقادم این است که دانشگاه علمی – کاربردی باید خروجی کاربردش به صورت عملیاتی در بازار کار و مباحث اقتصادی متبلور شود تا این ظرفیت عظیم علمی منجر به افزایش راندمان و بهره وری در بخشهای مختلف شود و به عینه تاثیر آن همه فارغ التحصیلان دانشگاهی را در پیشرفت جامعه شاهد باشیم. وی ادامه داد: ما آمادگی کامل داریم پلی مستحکم بین دانشگاه و محیط کسب و کار ایجاد نماییم و این نیازمند انجام کار ساختاری است که مبنای آن می تواند این تفاهمنامه باشد و در این راستا کمیته یی برای راهبری و اجرایی کردن مفاد این تفاهمنامه تشکیل خواهد شد. در ادامه این دیدار میزبان نشست یاد شده دکتر عباس صادقی رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی واحد استان گیلان نیز با ابراز خرسندی و خیر مقدم به مسوولان سازمان صمت، بر اجرای این تفاهمنامه تاکید کرد و گفت: قطعاً این نشست مقدمهیی بر ارتباط موثر و هم اندیشی برای اعتلای سطح علمی این دانشگاه در جهت خدمت به صنعت و بخشهای مختلف کسب و کار خواهد بود. وی اظهار کرد: همواره سعی بر این بوده که مراکز علمی – کاربردی ما در جوار صنعت ایجاد و بنا شود تا بتوان از ترکیب فضای علمی و صنعتی پیشرفتی ویژه در سطوح علمی و اقتصادی به صورت تواَمان حاصل گردد. دکتر صادقی استفاده از شیوههای کاربینی و کارآموزی را برای اعتلای دانشجویان موثر دانست و عنوان کرد: حفظ تعامل و ارتباط گیری مراکز علمی با بدنه ی صنعت برای ما بسیار مهم است و حتی در کشورهای اروپایی نیز در آن تأکید شده تا فارغ التحصیلان دانشگاهها با مبانی و اصول شرایط کسب و کار و تولید عجین شوند.
گفتنی است در پایان طرفین پس از پذیرش مفاد تفاهمنامه و امضای آن نسخهیی را به یکدیگر تقدیم نمودند و نماینده ی طرفین نیز برای پیگیری و اجرای تفاهمنامه ی یاد شده مشخص و معرفی شد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.