کد خبر : 20210
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۲

همه‌ی آنچه در شصت و هفتمین نشست شورای شهر رشت گذشت

همه‌ی آنچه در شصت و هفتمین نشست شورای شهر رشت گذشت

پیشنهاد ایجاد «خانه‌ی تاکسی» و «تاکسی‌یار» مطرح شد/مشاغل آلاینده باید از شهر خارج شوند/چرا حاجی‌پور می‌گوید در شورا نمی‌ماند؟!/بسته‌های سرمایه‌گذاری رشت تشریح گردید

   هاتف‌خبر – غروب روز دوشنبه ۲۶ آذر ماه امسال شصت و هفتمین نشست علنی شورای اسلامی شهر رشت به ریاست مهندس سیدامیرحسین علوی برگزار شد.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت به موضوعاتی متنوع اشاره کرد و دو موضوع مهم ترافیک شهر و جمع‌آوری سگهای ولگرد را مورد بحث و بررسی قرار داد.
وی در باره‌ی معضل ترافیک شهر رشت گفت: با وجود اینکه شورا و شهرداری رشت تلاش کرده تا تعداد اتوبوسها افزایش یابد اما هنوز کاری تاثیرگذار در این زمینه انجام نشده است که امیدواریم با کمک مسوولان کشوری و استانی بتوانیم قدمهایی ارزشمند در این زمینه برداریم.


مهندس علوی افزود: موضوع دیگر ساماندهی سگهای ولگرد است که هر قدر شهروندان عزیزمان در این زمینه با دستهای خالی تلاش می‌کنند اما مدیریت شهری از اجرای اقدامات لازم و درخور توجه در این زمینه دور است و علی‌رغم پیگیرهای انجام شده هنوز اقدامی جدی برای جمع‌آوری سگهای ولگرد شهر انجام نشده است.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت فرا رسیدن «جشن یلدا» را نیز پیشاپیش تبریک گفت و خاطر نشان کرد: کمیسیون فرهنگی – اجتماعی شورا با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری برای کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست جشنی تدارک دیده که امیدواریم با وجود مشکلات سخت اقتصادی، بتواند تا حدودی سبب شادمانی و نشاط شهروندان گردد.
وی در پایان سخنانش از انتشار همه‌ی صورتحلسات شورای شهر خبر داد و گفت: به زودی شهروندان می‌توانند مذاکرات جلسات رسمی شورا و کمیسیونها از طریق سایت شورا دنبال کنند.
فاطمه شیرزاد هم در زمینه‌ی جمع‌آوری سگهای ولگرد شهر تاکید کرد: بارها در این زمینه جلسات ویژه برگزار شده اما نمی‌دانم دیگر چه باید کرد؟!


رئیس کمیسیون بهداشت و محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر رشت به مکاتبات متعدد و تذکرات فراوان این کمیسیون اشاره کرد و گفت: سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری رشت متولی این ساماندهی این وضعیت است.
وی خواستار پرداخت کارت هدیه‌ی دویست هزارتومانی به مناسبت فرا رسیدن «شب یلدا» به کارگران شهرداری رشت شد.

پیشنهاد ایجاد «خانه‌ی تاکسی» و «تاکسی‌یار» مطرح شد
رضا رسولی در طرحی خواستار ایجاد «خانه‌ی تاکسی» و «تاکسی‌یار» شد و گفت: این طرح به امضای هشت عضو شورا رسیده است.
وی افزود: در این طرح که به کمک هیات مدیره‌ی تعاونی تاکسیداران ارائه شده، بر تردد مسافرکشهای غیرخطی به وسیله‌ی خود تاکسیداران نظارت می‌شود. در این طرح از ظرفیت خود تاکسیدارها برای بهبود وضعیت حمل و نقل شهر استفاده می‌گردد.
نایب رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورا خاطر نشان کرد: وضعیت شهر ایجاد می‌کند تا حمل و نقل همگانی در شهر حمایت شود و در همین راستا هفته‌ی گذشته به منظور راه‌اندازی تراموا به وزارت کشور رفتیم.
رسولی افزود: طرح «خانه‌ی تاکسی» هم تلاش دارد، خطوط تاکسی را به سمت مسیرهایی که میزان سفرهای داخل شهری زیادنر است، ببرد.
عضو دیگر شورا مساله‌ی ظلم و احجاف به کارگران را مطرح کرد و خواستار پیگیری شد.
حجت جذب با به نمایش گذاشتن فهرست فیش حقوقی و میزان واقعی پرداختی به کارگران شرکتی روی مونیتور گفت: کارگران بسیار کمتر از فیش صادر شده حقوق دریافت می‌کنند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه‌ی شورای اسلامی شهر رشت همچنین گفت: فهرست حقوقی ارسال شده برای شهرداری و فهرستی که برای اداره‌ی کل تامین اجتماعی ارسال می‌شود، بیانگر مقایر در اعداد پرداختی به کارگران است.
وی با بیان اینکه این تفاوتها ظلم به کارگران محسوب می‌شود تاکید کرد: مگر شهرداری رشت و مسوولان مرتبط بر این موضوع نظارت ندارند؟
وی در پایان از رئیس شورای شهر خواست تا کمیته‌یی ویژه برای بررسی این موضوع و احقاق حقوق کارگران تشکیل شود.
و تخلفات صورت گرفته‌ی گذشته را نیز پیگیری نماید و متخلفان مورد پیگرد قضایی قرار گیرند.

مشاغل آلاینده باید از شهر خارج شوند
محمدحسن عاقل‌منش هم با اشاره به فرا رسیدن «یلدا» گفت: شاید برای همگان مقدور نباشد با آجیل و تنقلاب ویژه این جشن را برگزار کنند اما به نظر من باید قدر این با هم بودنها را دانست و از کنار هم بودن لذت برد.


وی همچنین خاطر نشان کرد: مشاغلی که آلاینده‌های صوتی و زیست‌محیطی دارند، مطابق مصوبه‌ی هیات وزیران باید به خارج از شهر منتقل گردند اما هنوز سازمان مرتبط با این موضوع در شهرداری عنوان می‌کند ابلاغی در این زمینه به دست آنها نرسیده است.
رئیس کمیسیون فرهنگی – اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت خواستار بهره‌گیری از تجارب شهرهای دیگر در این زمینه شد و گفت: شهرهای اصفهان و بندرعباس در این زمینه اقداماتی انجام داده‌اند که نباید از نظر دور نگه‌داشته شوند.
عاقل‌منش به بازار الگویی ماهی‌فروشان رشت به عنوان یک تجربه‌ی موفق اشاره کرد و افزود: در رشت این تجربه‌ی موفق به وسیله‌ی بخش خصوصی انجام شده است.
وی تاکید کرد: اگر ما خواهان ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری رشت هستیم باید به چنین طرحهایی توجه کنیم و با کمک اتحادیه‌ها، اصناف، سمن‌ها و همچنین تعامل با مدیران استان شرایط بهتر درآمدی برای شهرداری رشت ایجاد نماییم.

چرا حاجی‌پور می‌گوید در شورا نمی‌ماند؟!
اما در این نشست اسماعیل حاجی‌پور از موضوعی صحبت کرد که قابل توجه بود.
وی تاکید کرد: شورای پنجم با سرعت بسیار به سمت بی‌اخلاقی‌ها پیش می‌رود و گفت: اگر کارها خوب سر و سامان نمی‌گیرد مشکل از شهرداری نیست بلکه مشکل و مساله خود ما هستیم.
این عضو شورای اسلامی شهر رشت گفت: مشکلات باید داخل همین اتاق حل شود. وقتی در شورا مشکلات خودمان را حل نکنیم دیگران هم ما را می‌زنند. من در همینجا باید بگویم اگر ما خودزنی نکنیم دیگران هم ما را نمی‌زنند. من به خودم می‌گویم من نسبت به شورای چهارم بداخلاق‌تر شده‌ام و حالا باید اعتراف کنم که از آمدن به شورای پنجم واقعاً پشیمانم.
حاجی‌پور ادامه داد: در چند ماه اخیر حال جسمی و روحی من خوب نبوده. از پله‌های شورا که می‌خواهم بالا بیایم توان و رمق حرکت ندارم و‌ اگر این شرایط در شورا تداوم یابد می‌توانم بگویم در شورای پنجم نمی‌مانم.
این عشو شورای اسلامی شهر رشت افزود: چشم امید مردم ما هستیم و باید تلاش کنیم تا اخلاق‌مدار باشیم و با انگیزه به مردم خدمت کنیم.

بسته‌های سرمایه‌گذاری رشت تشریح گردید
در بخش پایانی این نشست که با خرج مهندس علوی به ریاست رضا رسولی برگزار شد، رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری رشت طرحهای فراخوان شده‌ی برای سرمایه گذاری در شهر رشت را در صحن شورا تشریح کرد و خواستار همکاری شورای اسلامی شهر رشت در فراهم کردن شرایط مناسب در جهت انعقاد قرارداد با سرمایه‌گذاران گردید.


مریم گل احضار گفت: تاکنون چند مرحله فراخوان سرمایه‌گذاری دادیم. فراخوان سرمایه‌گذاری برای فیبر نوری و خرید اتوبوس انجام شده و طرح ایجاد اقامتگاه مسافر در میدان گیل نیز به انجام رسید که به دلیل نوسانهای قیمت ارز هنوز اجرا نشده باقی مانده است.
وی افزود: برای پارک ۴۵۰ هکتاری لاکان هم یک سرمایه‌گذار اعلام آمادگی کرد اما چون مدت بهره‌برداری در تفاهم با اداره‌ی کل منابع طبیعی پنجسال بوده سرمایه‌گذار حاضر نیست برای این مدت کم سرمایه‌گذاری کند به همین دلیل ما در تلاش هستیم تا با کمک نمایندگان و استاندار گیلان، مسوولان منابع طبیعی را به صدور مجوز بهره‌برداری ۳۰ ساله تشویق کنیم اما هنوز موافقتهای استانی انجام نشده است.
مریم گل‌احضار در ادامه به بسته‌ی سرمایه‌گذاری مجموعه‌ی خوراک و سلامت در زمین ساختمان اداری سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری اشاره کرد و گفت: سه سرمایه‌گذار در این زمینه اعلام آمادگی کرده‌اند.
رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری رشت سپس درباره‌ی بسته‌های سرمایه‌گذاری کافه کتاب، پارک آبی و جنگل سراوان نیز توضیحاتی برای حاضران ارائه داد.
.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.