هاتفخبر – رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان در نشست تجلیل از خبرنگاران رسانههای گروهی با اشاره به اینکه نخستین مرکز نوآوری در زمینهی خدمات دریایی ذر «تایدواتر» در بندرانزلی راهاندازی میشود، گفت: مجوز راهاندازی این مرکز اخذشده و برنامههای مرتبط با خدمات و فعالیتهای دریایی در این مرکز دنبال میشود.
دکتر عباس صادقی همچنین گفت: به زودی کیلینک اشتغال و کارآفرینی برای ارائهی مشاوره به دانشجویان در دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان راهاندازی میشود. به گزارش «هاتفخبر» دکتر عباس صادقی در همایش «روز خبرنگار» در تالار جلسات دانشگاه علمی – کاربردی در رشت همچنین گفت کار نامنویسی از رشتههای آموزشی کاردانی فنی و کاردانی حرفهیی از روز ۲۲ مرداد ماه آغاز شده و تا نیمهی شهریور ماه امسال ادامه خواهد یافت. وی با اشاره به اینکه تمرکز دانشگاه جامع علمی – کاربردی بیشتر روی آموزشهای مهارتی و کاربردی است، گفت: دانشگاه جامع علمی – کاربردی حداکثر 30 درصد کل آموزشهای خود را به آموزشهای نظری اختصاص میدهد و با ارائهی آموزشهای فنی، حرفهیی و مهارتی این دانشگاه به نوعی تلاش میکند تا در جهت مقابله با مدرکگرایی در جامعه گام بردارد. رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان با اشاره به افزایش میزان بیکاران تحصیلکرده، گفت: دانشگاه جامع علمی – کاربردی به دلیل توجه ویژهاش به مهارتآموزی بر ایجاد اشتغال پایدار و کارآفرینی فارغالتحصیلان نقشی مهم دارد و طبق آمار بیش از 80 درصد دانشجویان این دانشگاه که در زمان ورود به تحصیل دارای شغل نبودند پس از فارغالتحصیلی شاغل شدهادند. دکتر عباس صادقی با اشاره به اینکه اینکه توجه به دانشگاههایی همچون دانشگاه جامع علمی – کاربردی برای کاهش بیکاری در جامعه لازم و ضروری است تاکید کرد: دانشگاه جامع علمی – کاربردی برای رسیدن به اهداف خود نیازمند حمایتهای ویژه برای ارتقای سطح شاخصها و بالا بردن کیفیت آموزشها است.
وی همچنین گفت: این واحد دانشگاهی حدود ۱۰ هزار دانشجو دارد که از آغاز به کار تا کنون ۴۱ هزار دانشجوی فارغالتحصیل داشته و هماکنون دو هزار و ۵۰۰ مدرس دارای آیدی کارت کار آموزش را در این دانشگاه دنبال میکنند. رئیس دانشگاه علمی – کاربردی استان گیلان سپس با اشاره به اینکه دانشگاه علمی – کاربردی استان گیلان در رشتههای هنری، تربیتبدنی و امداد و نجات با کمبود استاد روبهرو است، گفت: طبق بخشنامه سازمان امور اداری و استخدامی کشور مراکز دولتی دانشگاه جامع علمی – کاربردی اگر نتوانند مراکز خود را به بخش خصوصی واگذار کنند تعطیل میشوند به همین دلیل واحدهای این دانشگاه هماکنون در حال واگذاری به بخش خصوصی هستند. وی با اشاره به اینکه افراد متقاضی برای تبدیل مرکز دولتی به خصوصی، میتوانند درخواست خود را بهصورت رسمی به واحدهای استانی این دانشگاه ارائه کنند، افزود: بخشنامهی تبدیل مراکز دولتی دانشگاه جامع علمی – کاربردی به مراکز خصوصی موجب ایجاد پخش شایعاتی مبنی بر تعطیل شدن این دانشگاه جامع علمی – کاربردی هم شد درحالی که این دانشگاه نه تنها تعطیل نمیشود بلکه بدینوسیله با خصوصی سازی مراکز خود را تقویت نیز میکند. رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان با اشاره به اینکه به زودی نخستین مرکز نوآوری در زمینهی خدمات دریایی «تایدواتر» در بندرانزلی راهاندازی میشود، افزود: مجوز راهاندازی این مرکز ادریافت ده و برنامههای مرتبط با خدمات و فعالیتهای دریایی در این مرکز پیگیری میشود. همچنین مجوز چند مرکز نوآوری دیگر تا پایان امسال در گیلان دریافت خواهد شد. دکتر صادقی همچنین افزود یکی دیگر از برنامههای این دانشگاه انجام چند استارتآپ ایت تا پایان سال اجرایی خواهد شد و کلینیک اشتغال و کارآفرینی نیز بهوسیله دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان در ساختمان جدید این دانشگاه راهاندازی میشود که کار این کلینیک ارائهی مشاورهی شغلی به فارغالتحصیلان دانشگاه به وسیلهی کارآفرینان برتر است. وی با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان 27 مرکز علمی – کاربردی خصوصی، دولتی و عمومی دارد، خاطر نشان کرد: به طور میانگین 900 مدرس در هر ترم کار تدریس دانشجویان این دانشگاه را بر عهده دارند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.