هاتفإخبر – دکتر عباس صادقی رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان عنوان کرد: دومین جشنوارهی گیله خوراک با مشارکت مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت برای معرفی غذاهای بومی و محلی گیلان برگزار شد.
هاتفخبر – دکتر عباس صادقی رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان عنوان کرد: دومین جشنوارهی گیله خوراک با مشارکت مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت برای معرفی غذاهای بومی و محلی گیلان برگزار شد. به گزارش «هاتفخبر» از روابط عمومی دانشگاه علمی – کاربردی استان گیلان، وی افزود:: امروزه غذاهای سنتی اندکی به فراموش سپرده شدهاند و برگزاری چنین جشنوارههایی میتواند به ترویج استفاده از غذاهای بومی و محلی کمک نماید.
رئیس دانشگاه جامع علمی – کاربردی استان گیلان با اشاره به اینکه رشت و استان گیلان تنوع غذایی بسیار فراوان دارد، گفت: تنوع غذایی گیلان در سراسر کشور بینظیر است و ما امیدواریم جشنوارهی «گیله خوراگ» در آینده هم در قالب منطقهیی و ملی برگزار شود. دکتر ابراهیم کازرونی منفرد دبیر اجرایی دومین جشنوارهی گیله خوراک هم تعداد تیمهای حاضر در این رقابت را 50 گروه دو نفر عنوان نمود که در دو بخش «غذا و سفرهآرایی» و «نان و شیرینی» با هم به رقابت پرداختند. وی افزود: 25 تیم در بخش «غذا و سفرهآرایی»، دو تیم در بخش «شیرینی» و 23 تیم در بخش «غذا و شیرینی» شرکت کردند. دبیر اجرایی دومین جشنوارهی گیلهخوراک همچنین خاطر نشان کرد: داوری این جشنواره را سه کارشناس غذا و تغذیه انجام دادهاند. شایان گفتن است که محمدحسن عاقلمنش رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر رشت و فاطمه قدیمی حرفه مدیر برنامههای شهر خلاق رشت در یونسکو میهمان دانشگاه جامع علمی – کاربردی در این جشنواره بودند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.